Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Șeful ANRE, Dumitru Chiriță, își petrece criza energetică într-un paradis tropical. La Punta Cana, în plin scandal al facturilor

Publicat

Președintele ANRE, Dumitru Chiriță, a plecat în concediu în Republica Dominicană, potrivit unor surse din interiorul instituției. În plin scandal al facturilor și al exploziei prețurilor la energie, a ales un paradis tropical. 

Potrivit cursdeguvernare.ro, versiunea oficială care pe care o cunosc funcționarii ANRE este că președintele se află în concediu din motive medicale.

Dumitru Chiriță a fost văzut însă în zona Punta Cana. Președintele ANRE nu a putut fi contactat de jurnaliștii publicației, pentru a lămuri diferența dintre varianta oficială care se știe în instituție și locul în care se află de fapt.

ANRE se află zilele acestea în plin proces de control la furnizorii de energie, în urma scandalului facturilor și abia de săptămâna trecută a început să dea amenzi acestora pentru emiterea greșită a facturilor către consumatorii casnici – fiind trase, tardiv, la răspundere, companii precum Enel, Electrica Furnizare, Gaz Vest etc.

Șeful ANRE Dumitru Chiriță este unul dintre bugetarii de lux ai României care nu are de suferit de pe urma creșterii prețurilor la energie.

Vezi și: Șeful ANRE, tăcut în scandalul facturilor la energie. Bugetarul Dumitru Chiriță are 12000 de euro pe lună și nu simte scumpirile

Acesta a fost instalat politic și a păstrat o liniște deplină în plin scandal al facturilor majorate, deși este unul dintre principalii responsabili. Duce acasă 12.000 de euro pe lună.

Liniștea de care s-a înconjurat este explicabilă acum și prin faptul că a plecat pe o insulă exotică, unde nu sunt probleme cu încălzirea.

Potrivit declarației de avere, președintele fantomatic al ANRE încasează anual 707.000 de lei, ceea ce înseamnă aproape 12.000 de euro lunar. Comparativ, președintele Klaus Iohannis încasează doar 3.000 de euro lunar.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Profanii

    joi, 20.01.2022 at 09:46

    Tara fierbe si grasunii se odihnesc pe banii prostilor in tarile calde !?! Daca ar exista macar putina demnitate si onoare din partea celor de la guvern, cineva ar demite de maxima urgenta un astfel de personaj care sfideaza poporul care din ignoranta, indiferenta sau prostie, a votat aceasta gasca de politruci.

  2. Vania

    joi, 20.01.2022 at 10:03

    Trebuie sa fiti blinzi cu maria sa , ca altfel ii scad falcile!

  3. pilu

    joi, 20.01.2022 at 16:05

    Manieră tipic PSD-istă !! Proşti am ales,proşti avem. Ce-i de mirare ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax