Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şeful Biroului Circulaţie de la Poliţia Locală Alba Iulia, eliberat. Procurorii nu au cerut arestarea sa preventivă

Publicat

sediu politia locala

Marius Rece, şeful Biroului Circulaţie pe drumurile publice de la Poliţia Locală Alba Iulia, reţinut joi sub acuzaţiile de hărţuire, a fost eliberat vineri după-amiaza din Centrul de arest preventiv de la Deva. Asta după ce, în cazul său, procurorii nu au propus arestarea preventivă pe 29 de zile. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Alba au transmis că acesta va fi cercetat în stare de libertate.

Citeşte şi Şeful Biroului rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia, REŢINUT pentru 24 de ore. Suspect de hărţuire şi ameninţare

Perioada de reţinere pentru 24 de ore a bărbatului de 43 de ani a expirat vineri, la ora 15.00. Cum procurorii nu au formulat propunere de arestare preventivă care să fie adresată instanţei, acesta a fost eliberat de la centrul de arest preventiv din Deva, unde era reţinut (arestul IPJ Alba fiind în reparație).

Continuă, însă, în cazul său, cercetările sub acuzaţiile de hărţuire.

Reamintim că IPJ Alba a comunicat vineri că poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat joi măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de hărţuire.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul de 43 de ani, din Alba Iulia a trimis, în repetate rânduri, soției sale, de 37 de ani, din Alba Iulia, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice, care conţin expresii jignitoare, totodată informând-o că este urmărită de către polițiști, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax