Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Semafoarele defecte din intersecţia Calea Moţilor cu Republicii din Alba Iulia, reparate doar la mijlocul săptămânii

Publicat

De câteva zile, şoferii şi pietonii care circulă într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Alba Iulia, în zona staţiei OMV – Stadion – magazinul Kaufland – Restaurantul „Lacrima Unirii” au fost nevoiţi să se înarmeze cu răbdare, pentru că semafoarele s-au defectat, iar circulaţia în zonă se desfăşura cu mare dificultate, mai ales în orele de vârf. Reprezentanţii Primăriei au precizat că problema se va rezolva cel mai devreme miercuri după-masa şi cel mai târziu joi.

Din cauza unei suprasarcini de curent electric, plăcile de comandă din sistemul de semafoare în această intersecţie au fost arse. Echipa de service competentă să solutioneze problema tehnică va interveni doar miercuri, urmând ca traficul asistat de semafoare să fie reluat cel mai târziu joi.

Până atunci, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie, fie că sunteţi şoferi, fie pietoni, pentru că există pericolul producerii de accidente.

UPDATE: Echipa de service s-a prezentat, miercuri, la Alba Iulia, însă… fără piesele care trebuie înlocuite la sistemul de semaforizare. Astfel, termenul până la care ar urma să fie din nou funcţionale semafoarele s-ar putea prelungi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex Danila

    marți, 08.05.2012 at 19:48

    AR TREBUI SA LE SCHIMBE cu ocazia asta, caci semafoarele de la intersectia Bulevardului Republicii cu Calea Motilor, si cel de la intersectia Republicii cu strada Vladimirescu, arata si sunt vechi.Cand iti bate soarele puternic, aproape ca nu se poate distinge culoarea semaforului.

    • ionutz

      vineri, 11.05.2012 at 11:36

      Daca nu are primaria bani de becuri….
      Las ca e mai bine asa. Ajung cu 5 minute mai repede la servici daca nu merg semafoarele:-)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax