Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul Alexandru Pereş: „Lista cu candidaţii PDL Sebeş la alegerile din 2012 a fost făcută de un cap tâmpit”

Publicat

Scandalul din PDL Sebeş şi mai precis schimbul de acuzaţii dintre primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan reprezintă o ruşine pentru Partidul Democrat Liberal Alba. Aceasta este părerea senatorului Alexandru Pereş, care a declarat că această problemă va fi tranşată joi, în Biroul Permanent al PDL Alba. Pereş a mai explicat că aşa-zisele liste cu candidaţii PDL Sebeş la alegerile din 2012 „au fost făcute pe picior şi sunt o stupizenie”.

Senatorul a declarat că Mugurel Sârbu are şi va avea în continuare suţinerea partidului pentru viitoarele alegeri, dar că de acest privilegiu se bucură deocamdată şi Adrian Bogdan. Pereş nu a dorit să se poziţioneze încă de partea unuia dintre ei, dar a declarat că actualul primar al Sebeşului poate să fie foarte bine şi viitorul primar: „Această problemă va fi discutată pe larg şi se vor întocmi liste, dar după ce votăm bugetul şi intrăm în anul electoral. Mugurel are susţinerea noastră şi o va avea şi în viitor, dar toate acestea vor fi discutate la momentul potrivit. În ceea ce priveşte lista cu candidaţii PDL Sebeş la viitoarele alegeri nu pot spune decât că a fost făcută de un cap tâmpit, nu am fost informaţi de acea şedinţă şi a fost o stupizenie. Sebeşul nu e în colegiul meu şi nu ştiu de ce am apărut acolo ca şi candidat votat. Toate acestea le vom clarifica şi le vom comunica tuturor, inclusiv lui Mugurel Sârbu şi Adrian Bogdan”.

Mai direct decât colegul de partid, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a precizat că viitorul politic al primarului Mugurel Sârbu este alături de PDL Alba. La rândul său, Alexandru Pereş a declarat că Dumitrel este un politician abil şi că mesajul său este bine perceput.

Reamintim că, luni, Mugurel Sârbu a organizat la sediul Primăriei Sebeş o conferinţă de presă, în cadrul căreia a cerut Organizaţiei Judeţene a PDL Alba să ia o poziţie vizavi de acele liste cu candidaţi pe care Adrian Bogdan se regăseşte ca singur candidat la fotoliul de primar pentru 2012. Acesta a subliniat faptul că, în opinia sa, singurii abilitaţi să soluţioneze această problemă sunt Mircea Hava şi Alexandru Pereş.

Vedeţi lista cu candidaţii PDL Sebeş la următoarele alegeri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. BARBISON

    marți, 06.12.2011 at 19:50

    o fi fost cap timpit, dar sigur era din PDL:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax