Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Senatorul Alexandru Pereş: „Nu se poate ca USD să obţină post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba”

Publicat

Noua alianţă social-democrată, USD, nu are nicio şansă să obţină un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba, sa cel puţin, nu pe cel ocupat de PDL. Aceasta este declaraţia senatorului Alexandru Pereş în conferinţa de presă de vineri a PDL Alba, ca urmare a declaraţiei de joi a preşedintelui PSD Alba Ioan Dîrzu, la lansarea oficială a USD Alba. Dîrzu susţinea că, prin noua alianţă, s-ar putea modifica majorităţile din Consiliul Judeţean şi consiliile locale, iar una dintre posibilităţi ar fi obţinerea unei funcţii de vicepreşedinte PSD la Consiliul Judeţean Alba, care să colaboreze cu vicepreşedintele PNL.

„Mie mi s-a părut un moment comic întâlnirea celor trei, care cu vehiculat şi nişte pretenţii. Eu îi respect pe toţi trei, dar nu se poate până în 2016 ca USD sau PSD să aibă vicepreşedinte la Consiliul Judeţean şi mai ales pe poziţia pe care au vrut-o ei, cea ocupată de PDL. Dacă ar fi vorba de poziţia lui Florin Roman, atunci ar fi o posibilitate. Nu au decât să discute cu liberalii, cu cei de care s-au despărţit şi ulterior, dacă lucrurile vor fi favorabile, noi putem să avem şi un răspuns destul de pragmatic, din acest punct de vedere. Momentan eu nu văd ca fiind realizabil acest vis al domnului Dîrzu, cel puţin nu înainte de 2016, 2017. Vom mai vedea”, a declarat senatorul Pereş.

Pereş: „Nu se pune problema de o alianţă în Opoziţie cu PNL”

Pereş a precizat că ruperea USL nu va însemna o alianţă în Opoziţie între PDL şi PNL, decât punctual, pe anumite proiecte.

„Pe mine mă bucură într-un fel ruperea USL pentru că nu va mai fi o chestie stereotipă: prezentarea legilor şi o atitudine verbală din partea PDL, iar la vor,marea zonă amorfă a USL să ne copleşească cu voturile la anumite proiecte de lege. Apariţia PNL în Opoziţie nu înseamnă că va trebui să colaborăm de acum încolo, vor fi colaborări punctuale. Nu se pune problema de alianţă în Opoziţie cu PNL. Să nu uităm, aşa cum ei ne aruncau praf în ochi cu guvernarea Boc trei ani jumătate, aşa putem să noi să le scoatem ochii prin această trimitere în derizoriu a PDL de doi ani de zile”.

„La nivel judeţean noi am avut o colaborare, şi la Bucureşti domnul Atansiu chiar a avut probleme cu Victor Ponta din cauza alianţei PNL-PDL. Probabil au fost ameninţări”, a spus Pereş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gheo

    luni, 03.03.2014 at 20:11

    Nenea pescaru cred ca ti sa cam gatat momeala ,de data asta o sa fiti maziliti unu cite unu pina dispare culoarea portocalie,fiindca va bateti joc de populatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax