Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul Matieș pleacă din PSD la partidul condus de George Simion. Va prelua organizația AUR Alba: Unde va candida în 2024

Publicat

Senatorul Călin Matieș pleacă din PSD la partidul condus de George Simion, AUR. Acesta nu va merge singur. Alături de el va pleca de la social democrați o mare parte din organizația PSD Alba Iulia.

Deși era vehiculat de ceva vreme un posibil transfer a lui Matieș către AUR, decizia a fost luată în cursul zilei de miercuri, 8 noiembrie.

Motivul plecării este unul simplu: neînțelegerile din partid dintre tabrăra Matieș versus tabăra Victor Negrescu.

Matieș va prelua automat și conducerea AUR Alba. Pe lângă o bună parte a organizației PSD Alba Iulia, deputatul Matieș a precizat pentru alba24.ro, că alături de el vor mai trece la partidul condus de Simion și alte organizații județene.

Momentan, Matieș va rămâne candidat la Primăria Alba Iulia, dar din partea partidului AUR Alba Iulia.

Motivele plecării din PSD la AUR vor fi detalitate de acesta într-o conferință de presă care va avea loc vineri, 10 noiembrie la Alba Iulia.

În 11 aprilie 2022 senatorul Călin Matieș anunța că organizația PSD Alba Iulia l-a propus candidat pentru funcția primar la Alba Iulia la alegerile din 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

 1. pilu

  joi, 09.11.2023 at 21:19

  I-auzi. Şi omul care s-a zbătut să formeze organizaţia AUR ce face ? Păi îl aşteaptă pe Agamiţă să preia şefia. Măi aurarilor,vă mai aduceţi aminte ce spuneaţi de PSD ? Încet, încet vă prefaceţi în oţet.

 2. Mircea

  vineri, 10.11.2023 at 07:50

  Nu ma gandeam daca ci cand se produce evenimentul.Poate sta maties pana la adanci batraneti ca alaturi de simion ii vine ca o manuse.Aincercat la PNL la PSD dar chiar atata incultura ca la aur alias simion nu avea cum gasi(ca plesa la funar)

 3. Pripon Marius

  vineri, 10.11.2023 at 08:30

  Matieș,Negrescu doi polticieni care iși urmăresc doar propriul interes!

 4. Cornelia

  vineri, 10.11.2023 at 09:55

  si cu agentiile imobiliare ce faci simioane, ma gandeam sa votez cu voi, acum cand acceptati traseisti, la revedere, toti sunteti la fel, votam cu sosoaca!

 5. Cristiana Elena

  vineri, 10.11.2023 at 13:02

  Traseismul politic în funcție mărimea ciolanului oferit de fiecare partid. Aceeași Marie doar cu altă pălărie.

 6. Profani politici

  vineri, 10.11.2023 at 21:34

  După înlăturarea av Rus, trădarea excluderea și promovarea diletantilor în PSD Alba a devenit obișnuință iar rezultatele au fost și sunt pe măsură !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax