Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Senatorul Matieș (PSD), derapaj după ce primarul din Alba Iulia l-a dat în judecată: vrea bani pentru transplant de testicule

Publicat

Scandalul politic dintre primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a ajuns în instanță. Un proces între cei doi se va desfășura după ce Matieș a declarat într-un comunicat de presă că ”firmele familiei primarului Pleșa decontează mai mult decât toate spitalele din Alba la un loc, prin bunăvoința CAS Alba!”.

Este vorba despre o clinică de recuperare din Alba Iulia deținută de o rudă de-a primarului Gabriel Pleșa. La scurt timp după declarația lui Matieș, primarul Pleșa a transmis un comunicat de presă, în care a spus că îl va da în judecată pe Matieș. 

Pe 3 decembrie, procesul dintre cei doi a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, proces în care Gabriel Pleșa îi cere daune morale de 100.000 de lei.

Într-un live video transmis pe pagina de Facebook, Matieș a declarat că primarul municipiului Alba Iulia îi cere bani pentru ”un transplant de testicule”.

Declarația lui Matieș poate fi ascultată pe link-ul de mai jos de la minutul 23.00.

”Primarul Pleșa vrea 100.000 de lei. Foarte bine domnul Pleșa, 100.000 de lei, cinstea dumneavoastră. Dar m-am uitat un pic pe internet să văd cât e un transplant de testicule că m-am gândit că pentru asta îi trebuie, de aia cere banii aștia ca și daune morale 100.000 de mii.

CITEȘTE ȘI: Comunicat senatorul Călin Matieș: Firmele familiei primarului Pleșa decontează mai mult decât toate spitalele din Alba la un loc

Sigur, a avut probleme cu gunoaiele, cu transportul în comun, că nu face audiențe, cu tramvaiul care l-a făcut. (…). Poate de aia îi trebuie primarului Pleșa 100.000 de lei să își facă transplant de testicule, că nu are testicule, cred, nu știu, habar nu am.

(…) Deci domnul primar să știti că ieșiti mai ieftin dacă vreți un transplant, eu vă spun sigur că din silicon, nu vă trebuie altceva, din silicon îs vreo 15.000 de lei, nici nu vă trebuia 100.000 de lei pentru transplant. Ieșeați mai ieftin, puteați să cereți mai puțin”, a spus senatorul Matieș, într-o declarație live, pe pagina sa de Facebook.

În comunicatul de presă, transmis în data de 29 octombrie, primarul Pleșa a declarat că:

”(…) Atacurile unora, ușor surescitați de miasmele puterii, care își permit cu grobianism și infatuare să îmi atace familia, nu le voi putea accepta! Și voi reacționa în consecință.

Nu voi coborî ștacheta bunului simț, așa cum o fac unii dintre cei ajunși accidental pe băncile Parlamentului României, dar nici nu voi sta impasibil să văd cum valori precum familia și copiii sunt călcate în picioare de dragul de a te face cât mai vizibil, în speranța că peste 2-3 ani vei mai prinde încă un mandat.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Pleșa – drept la replică: ”Senatorul melcilor cu origine controlată”

Luarea de poziție a domnului senator nu este decât un derapaj brutal și lipsit de orice suport faptic. Ea nu aduce nici un folos cetățenilor urbei, dar reușește cu succes să încalce dreptul la demnitate și la propria imagine al mai multor persoane și instituții.

Este evident că, sub umbrela dreptului la libera exprimare, nu este permisă deversarea de insinuări injurioase, speculații și amenințări găunoase, cu exercitarea deviată a demnității senatoriale”, a declarat atunci Gabriel Pleșa.

Momentan procesul dintre cei doi nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Rusinea

    luni, 06.12.2021 at 11:15

    La duel, politicieni de 2 lei, nu mai obositi lumea ! Poate transa subiectul DNA.

  2. Dumitru Lucia Elena

    luni, 06.12.2021 at 13:54

    Senatorule ești repetent la gramatica.

  3. Altul

    luni, 06.12.2021 at 15:57

    Matieșul de ghenă cică vorbește colorat… Culoarea vorbelor sale nu trece dincolo de maro, culoarea sa autentică. Probabil că și mirosul persistă după fiecare cuvânt. Damf original de cocină.

  4. pilu

    luni, 06.12.2021 at 16:22

    Bine zice RUSINEA, hai la un duel intre zidurile Cetatii, cu 50 000 de privitori pe basti si televiziuni nenumarate. Sa vedem cine-i Puskin.

  5. Rbk

    luni, 06.12.2021 at 19:51

    Domnule senator al melcilor probabil ca ai facut acest transplant de testicule ,pentru ca altfel nu stiai pretul si nici nu aveai loc in PSD.Acum mergi pana la final sa vezi daca a meritat investitia.Parerea mea ca iti trebuia unul de creier de maimuta…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax