Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sensul giratoriu de pe strada Republicii din Alba Iulia, avariat după ce un şofer din Cîmpeni nu l-a observat, din cauza ceţii

Publicat

Un şofer de 39 de ani din Cîmpeni a avut ghinionul să se trezească în faţă cu un sens giratoriu, pe strada Republicii din Alba Iulia, pe care nu l-a observat la timp, din cauza ceţii. În urma impactului, atât autoturismul pe care îl conducea, cât şi sensul giratoriu pe care nu l-a văzut au fost avariate. O femeie, pasageră în maşină a suferit leziuni corporale uşoare.

Accidentul a fost înregistrat vineri dimineaţa, la ora 5.08, pe strada Republicii din Alba Iulia. Marin N. (39 de ani), din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, pe fondul unei vizibilităţi reduse datorată prezenţei ceţii, a intrat în coliziune cu un sens giratoriu.

În urma accidentului, o femeie, pasageră în autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, iar autoturismul şi sensul giratoriu au fost avariate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    sâmbătă, 24.11.2012 at 21:54

    Era de asteptat asa ceva,de cand a fost modificat acest sens giratoriu! Este prea mare si are si o bordura aiurea langa el!De ce au fost ingustate atat de mult sensurile de mers acolo????Abia mai au loc masinile sa intoarca,nu mai zic de cele de tonaj ceva mai mare care sunt jumatate pe trecerea de pietoni!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax