Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Servicii de incinerare a animalelor de companie, în Alba Iulia. Cenușa poate fi transformată într-un diamant sau pusă în urnă

Publicat

Moartea unui animal de companie poate fi o tragedie într-o familie. Atașamentul pentru un peruș, o pisică sau un câine poate fi imens, iar decesul acestuia aduce automat o durere imensă. 

În Alba Iulia a aparut primul serviciu care îți permite incinerarea unui animal de companie. Este vorba despre firma de pompe funebre Eden Funerare, care poate prelua animalul mort și a-l incinera. 

Apoi, stăpânii pot primi cenunșa, fie în urnă, mini sicriu, sau la cereri speciale, cenușa poate fi transformată într-un mini diamant care se poate purta la gât.

Ionuț Țirău a explicat pentru alba24.ro în ce constă procesul.

Animalul va fi incinerat, iar cenușa oferită stăpânilor

”În principiu, este un serviciu funerar absolut nou pe piața din județul nostru. Este vorba de incinerări, pentru animale de companie (am avut și papagali și peștișori mici de acvariu și câini și pisici, hamsteri) individuale!

Adică, fiecare animăluț pe rând cu cenușa lui. Familia primește pe urmă o urnă cu cenușa, care poate fi aruncată, sau depozitată într-un mini sicriu de lemn pentru  păstrare, sau la cerere specială se poate chiar transforma în diamant, care poate fi purtat la gât.

Fiecare serviciu este individual, asta este noutatea: adică primești fix cenușa de la animaul tău înapoi, nu de la mai multe la comun”, a explicat acesta.

Prețul începe de la 900 de lei și consta în preluarea animalului de acasă sau de la veterinar, incinerarea și aducerea urnei acasă, la familie.

Pe viitor va exista și posibilitatea înmormântării animalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Classicx

    joi, 16.11.2023 at 22:27

    Ar fi fost extraordinar sa va promovați serviciile chiar înainte de deschidere, mai intens, inclusiv la cabinetele veterinare!!!! Eu personal, as fi avut o … dureroasa nevoie de ele… 😢😢😢

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax