Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sesizare PDL Alba: „Cereri pentru urnă mobilă fără bază legală la Bucerdea Grînoasă”

Publicat

Partidul Democrat Liberal, filiala Alba, a sesizat Biroul Electoral Județean Alba și Inspectoratul de Poliție al Județului Alba cu privire la un incident electoral petrecut în secția de votare nr. 211 din Bucerdea Grînoasă, precizează reprezentanţii partidului, într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor PDL, preşedinta biroului electoral al secției de votare din Bucerdea Grînoasă, Marcu Babi, „în mod nelegal, a înțeles să-i solicite dnei. Rodica Beldean, reprezentanta PNL în biroul electoral al secției de votare, completarea de cereri  pentru urna mobilă, fără a exista solicitări de acest gen direct de la cetățeni.

Dna. Beldean, reprezentanta PNL, a folosit pur și simplu datele de identificare și numele persoanelor care au votat folosindu-se de urna mobilă la alegerile locale din luna iunie. Aceste date i-au fost furnizate de către dna. Marcu Babi care, la alegerile din iunie, a fost locțiitor al președintelui biroului electoral al acestei secții de votare și a reținut de atunci datele cetățenilor care au folosit urna mobilă.

Dna. Marcu Babi este și angajată a Primăriei Bucerdea Grînoasă.

Sesizarea PDL a fost înregistrată la IPJ Alba cu nr. 719/29.07.2012.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax