Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Sfântul Alexandru 2023: Idei de urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui pe 30 august

Publicat

Mesaje de Sfântul Alexandru * Felicitări de Sfântul Alexandru * Urări de La mulți ani de Sfântul Alexandru: În 30 august este zi de petrecere pentru cei care poartă numele de Alexandru, Alexandra, Sandu, Sanda, Sandra şi prietenii lor.

În această zi în calendarul creştin ortodox, se sărbătoreşte Sfântul Alexandru. Şi dacă nu aţi avut timp până acum să transmiteţi mesaje de felicitare pentru cei care azi “fac cinste”, vă oferim sugestii.

  • E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!
  • Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!
  • Îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire!
  • Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE SF ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa îți aducă fericire si bucurie! Să ai parte de multa sănătate, sa ai sufletul curat si toate dorințele sa ti se împlinească! La mulți ani!

  • Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!
  • De toţi ai fost tu azi numit, în lăcaş Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaş şi eu, dorindu-ţi bine mereu. Numele ce-l porţi de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ţi dea putere şi tărie, ani sănătoşi şi bucurie! Un înger păzitor .. îţi doresc eu ţie!
  • Este cea mai frumoasă zi din tot anul, este ziua ta! La multi ani!
    Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

MESAJE Sfântul Alexandru pentru prieteni dragi

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

  • Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
  • Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!
  • Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
  • Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.
  • La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.
  • Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!
  • Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
  • Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!
  • La multi ani si Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”! Sa aveți parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

MESAJE SF ALEXANDRU de ”La mulți ani!”.

De ziua numelui iți doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sănătos, bogat si cumpătat! Femeile sa curgă ca berea si vinul! La mulți ani!

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Îți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume, si fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

URĂRI DE SF ALEXANDRU. La Mulți Ani! Sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Ne gândim cu toții la tine si, pentru ca astăzi este o zi speciala, iți uram un sincer „La mulți ani”!

MESAJE de LA MULȚI ANI. La mulți ani! Sa ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!

La mulți ani de Sfântul Alexandru!  Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

Iți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască toată fericirea si liniștea interioara!

MESAJE ONOMASTICA Sfântul ALEXANDRU. Sfântul Alexandru sa te ocrotească in fiecare zi, sa-ti aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

De ziua numelui tău iți doresc tot binele din lume, să ai parte de mult noroc, fericire si iubire! La mulți ani fericiți, Alexandru/a!

La mulți ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea și dragostea din lume!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Mesaje Sfântul Alexandru în versuri

  • Un cer albastru fără nori,
  • In calea ta sa fie,
  • Sa ai in viată numai flori,
  • Noroc si bucurie!
  • La Mulți Ani!

Urare de Sfântul Alexandru: Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții dvs., sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa va aducă fericire si bucurie. Va doresc multa sănătate, sa aveți sufletul curat si toate dorințele sa vi se împlinească. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni! Va doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!

La mulți ani, Alexandra. In viată sa te împiedici de un bolovan de noroc, sa calci într-o balta de fericire, sa te stropești din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sănătoasă!

Urări de Sfântul Alexandru

La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Sfântul Alexandru – Semnificaţia numelui

Numele Alexandru este de origine greacă şi înseamnă a apăra, a proteja. Alexandros (în limba greacă) înseamna protector al bărbaţilor sau al oamenilor.

Este un nume vechi, fiind atestat încă din a doua jumătate a secolului 7 Î.Hr, în „Iliada”, ca un alt nume al lui Paris, fiul lui Priam, regele Troiei, în timpul războiulului troian.

În istorie, numele a fost purtat de personalităţi puternice, iar în ţară acesta se regăseşte la 22 de domni ai celor doua ţări româneşti.

Cui poți să îi transmiți Mesaje și Urări de Sfântul Alexandru:

Alexandra, Ada, Alesia, Alex, Ale, Andra, Xandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda,Sandra, Săndel, Sănducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax