Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sfaturi către tinerii polițiști de la fostul șef BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu: ”Mă copii, lăsați feișănu că bătaia doare”

Publicat

tb

Fostul șef al BCCO Alba Iulia, comisarul Traian Berbeceanu, a criticat modul în care o parte a tinerilor agenți de poliție aleg să apară în diverse fotografii. Berbeceanu le-a oferit o serie de sfaturi celor care au ”îmbrățișat” recent cariera de polițist.

Acesta a scris pe Facebook că mai important decât o pereche de ochelari de soare și o uniformă mulată care să le scoată trupul în evidență, sunt orele petrecute în sala de forță, pe terenul de sport, în poligonul de tragere sau studiul. 

”Văd tot felul de fotografii cu tineri polițiști în uniformă, frumoși și eleganți de-ți vine să-i iei acasă. Cu ochelari de soare cool, uniforme slim mulate pe pulpe și buci, câte-o vestuță tactică ori antiglonț cambrată pe piept și, musai, cu brațele arcuite pe lângă corp așa cum vezi numa-n filmele americane. Iar pe fundal Loganu din dotare.

Mă copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu’! Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligon, mergeți seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme dar îmbrăcați civil și fără să vă fâlfâiți legitimațiile.

Iar în timpul care vă rămâne, puneți mâna pe carte. Iar după al cinzecilea infractor prins, luați-o de la capăt după aceeași rețetă. Este doar un sfat!” a scris fostul șef al BCCO Alba Iulia, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax