Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Și-a bătut concubina până la leșin deoarece credea că are legături cu poliția. Violența de care a dat dovadă bărbatul din Alba

Publicat

Un caz de violență domestică este descris de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, într-un ordin de protecție. Este vorba despre un bărbat din Alba care și-a bătut nevasta până când femeia a leșinat. 

Este unul dintre sutele de cazuri care se întâmpla anual, în Alba, iar mare parte sunt puse pe baza consumului de alcool. În data de 19 ianuarie judecătorii i-au interzis să se mai apropie de femeie timp de un an.

Cei doi nu sunt căsătoriți, dar sunt împreună de peste 30 de ani. Situația este similară cu alte cazuri, în care femeile ajung victimele bărbaților cu care își împart viața.

CITEȘTE ȘI: Mentalitatea unui bărbat din Alba care își bate nevasta și o amenință cu moartea: Femeile mai trebuie din când în când „educate”

Calvarul prin care a trecut femeia

Fapta s-a petrecut în data de 15 ianuarie 2024.

Atunci, ”după ce a consumat alcool, intimatul a venit târziu acasă, iar de la ora 24:00 şi până la ora 2:00 aceasta a fost agresiv atât verbal, acuzând-o că are legături cu poliţia.

Intimatul a fost şi agresiv fizic, lovind-o cu muchia securii în cap. Urmare a acestei lovituri, a leşinat, iar când s-a trezit a alergat la fiul său care a sunat la poliţie”, a spus femeia în instanță.

Femeia a ezitat în instanță

Magistrații au notat că în timpul procesului, femeia a avut un moment de ezitare în care ar fi vrut să renunțe la proces.

Ezitarea a fost pusă pe seama faptului că femeia este obișnuită cu un astfel de tratament din partea bărbatului.

”Ezitarea petentei în faţa instanţei nu are relevanţă în condiţiile în care aceasta este obişnuită cu un astfel de tratament”, au notat judecătorii.

Ordin de protecție pe 12 luni

În data de 19 ianuarie 2024, magistrații au admis cererea femeii și au dispus emiterea unui ordin de protecție. Au decis evacuarea bărbatului din locuința comună și de asememea i-au interzis să o mai contacteze pe femeie, sau să se mai apropie de ea timp de un an.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax