Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Și-a lovit și amenințat părinții pentru că nu i-a plăcut mâncarea. Bărbat din Rădești, cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat

Un bărbat din comuna Rădești s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu după ce și-ar fi agresat și amenințat părinții. 

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din comuna Rădești este cercetat pentru violență în familie și amenințare, după ce și-ar fi lovit părinții și i-ar fi amenințat, pentru că nu i-ar fi plăcut mâncarea cu care a fost servit. Polițiștii au emis și un ordin provizoriu de protecție și l-au îndepărtat din locuința comună.

În după amiaza zilei de 15 ianuarie 2021, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de 75 de ani, din comuna Rădești, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul său.

Polițiștii deplasați la locuința femeii au constatat că fiul acesteia, un bărbat de 53 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a nemulțumirii față de mâncarea care i-a fost oferită de mama sa, ar fi agresat-o și amenințat-o. Mai mult, l-a îmbrâncit și pe tatăl său, care ar fi intervenit în sprijinul femeii.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună cu a părinților săi, iar pe numele său a fost întocmi dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax