Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon, în turneu național la sfârșit de an

Publicat

După ce au susținut peste 80 de concerte, anul acesta, artiștii albaiulieni Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon se pregătesc pentru ultimul turneu din 2012. Aceștia vor cânta, pe 18 decembrie, pentru publicul din Craiova, în 19 decembrie pentru cei din Timișoara, în 20 decembrie vor ajunge Lugoj, iar în 22 decembrie la Alba Iulia.

Pentru că publicul din toate colțurile țării și-au dorit să-i revadă pe Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon, aceștia vor susține în decembrie ultimul turneu din acest an. Craiova, Timișoara, Lugoj și Alba Iulia se vor bucura în luna decembrie de prezența celor doi.

“Iată ca anul acesta se încheie la fel cum a și început de altfel, cu multe concerte … Îmi amintesc cu plăcere că pe întâi ianuarie susțineam deja primul concert la Pensiunea Râmeț din Alba și apoi am ținut-o tot așa. Am avut alături de artistul Ovidiu Scridon peste 80 de concerte în 2012 și toate au fost deosebite. Mulți oameni, public cald și numeros care aproape de fiecare dată ne-a bisat în picioare … Am concertat în mai toate orașele mari ale țării iar acolo unde am cântat prima dată am fost invitați cel puțin și a doua oară. Am cântat în diverse locuri, pe scene de teatru, cluburi, pub-uri, case de cultură, în aer liber la evenimente de genul Zilele Orașului …, scene de festivaluri internaționale etc. și fiecare loc a avut ceva diferit și aparte.

Am fost invitaţi la televiziuni și posturi de radio naționale, regionale, locale și am încercat prin toate canalele disponibile să ţinem mereu legătura cu cei care ascultă muzica noastră, care iubesc chitara și muzica acustică în general. Pentru mine și Ovidiu a fost un an provocator pentru că nu este simplu să inventezi mereu ceva nou, să diversifici repertoriul, să improvizezi de fiecare data pentru ca fiecare concert să fie unic … ne dorim ca acest principiu să-l putem păstra și pe viitor. Dincolo de concerte Ovidiu Scridon și-a lansat anul acesta primul volum de versuri <Portretul unui gând> care a fost foarte bine primit. Și pentru mine a fost un an încărcat pentru că dincolo de concerte am reușit după un an de lucru în studio să-mi imprim în totalitate primul album intitulat <Blondă sau brunetă> și am reușit să realizez partea foto cu artistul Dávid Botond. Dincolo de toate acestea, am avut și ce-a de-a șaptea tabără de chitară.

Prin urmare, primul concert pe 2013 ne prinde la o cabană din munții Apuseni, într-o atmosferă intimă de șemineu și vin fiert”, a declarat Silvan Stâncel.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax