Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Simion Creţu, propus de PNL Alba pentru comisia internă la nivel naţional, care se ocupă de proiectul regionalizării

Publicat

Reprezentanţii PNL Alba îl propun pe directorul ADR Centru, Simion Creţu pentru a face parte din comisia internă înfiinţată la nivel naţional pentru proiectul regionalizării. În comisia condusă de Klaus Johannis, au mai fost cooptaţi Romeo Stavarache, Marian Petrache şi Sorin Frunzăverde.

Comisia funcţionează în paralel cu comisia guvernamentală condusă de Liviu Dragnea (PSD) şi va realiza un punct de vedere pe tema regionalizării care va fi transmis conducerii USL.

“Considerăm că Simion Creţu este unul dintre cei mai buni specialişti pe care în avem pe teme de dezvoltare regională, cu experienţă în domeniu şi poate oferi un punct de vedere profesionist. Am hotărât să-l propunem pentru comisia de regionalizare din partea PNL Alba”, a declarat purtătorul de cuvânt al organizaţiei liberale, Florin Roman.

Contextul în care a fost creată comisia internă pentru regionalizare cuprinde şi afirmaţiile lui Klaus Johannis prin care a recunoscut că a intrat în PNL pentru a deveni viitorul guvernator al unei regiuni cu capitala la Sibiu, iar ministrul Energiei, Constantin Niţă (PSD) l-a acuzat că a făcut un troc politic şi a cerut ca Braşovul să fie capitala acestei regiuni.

Citeşte aici mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Aron

    vineri, 22.03.2013 at 08:06

    Dl. Cretu ar tb propus pt Europarlamentar nu pt o comisie de 2 bani. Toata stima pt acest profesionist adevarat.

  2. ana

    vineri, 22.03.2013 at 16:44

    prezenta dlui Simion Cretu in aceasta comisie este una cum nu se poate mai benefica, urmare a desavarsitului profesionalism pe care dansul l-a dobandit si pe care il aplica constant. toata stima!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate