Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Simulare BACALAUREAT 2020: Testările pentru clasa a XI-a pot fi organizate în luna mai. Precizările ministerului

examen

Publicat

Ministerul Educației a făcut precizări despre simularea examenului de Bacalaureat 2020 la clasa a XI-a. Potrivit sursei oficiale, aceasta va putea fi organizată în luna mai, dar de către inspectoratele școlare, cu subiecte unice la nivel județean.

VEZI AICI: Simulare BACALAUREAT 2021

”În luna mai, fiecare inspectorat școlar poate organiza o nouă simulare cu subiecte unice, elaborate la nivel județean. Tot atunci, în conformitate cu art. 7, alin. (1) și alin. (2) din proiectul de ordin de ministru privind organizarea simulării Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat în anul școlar 2019-2020 și pentru aprobarea calendarului acestora, poate fi organizată și simularea examenului de Bacalaureat pentru clasa a XI-a”, potrivit MEN.

Citește și BACALAUREAT 2020: Modele de SUBIECTE și BAREME actualizate pentru examen. Calendar pentru absolvenții de liceu

În ceea ce privește simularea examenului de Bacalaureat pentru clasele XII-XIII, aceasta se va desfășura în perioada 23-26 martie, potrivit proiectului de ordin MEN. În 23 martie va fi simularea probei scrise de Limba şi literatura română, în 24 martie – proba obligatorie a profilului, în 25 martie – Limba şi literatura maternă, iar în 26 martie – proba la alegere a profilului şi specializării. Comunicarea rezultatelor se va face în 3 aprilie.

Examenul propriu-zis se desfășoară în perioada 9-30 iunie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax