Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. Licitație, în SEAP

Publicat

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. În localitățile Doștat și Boz din comuna Doștat urmează să fie instalat un sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere.

De asemenea, se va instala și un sistem Wi-Fi care va asigura accesul la internet în spațiile publice. Valoarea investiției este estimată la peste 560.000 de lei. 

Primăria Doștat a lansat pe 5 septembrie, în SEAP, o licitație pentru înființarea unui sistem de supraveghere stradal și a unui sistem Wi-Fi în spațiile publice din localitățile Doștat și Boz.

Valoarea totală estimată a contractului este de 564.362,94 de lei, fără TVA. 

Proiectul vizează înființarea unui sistem de supraveghere video, care va permite monitorizarea unor puncte de interes public. Se are în vedere creşterea nivelului de securitate al
locuitorilor și ușurarea muncii specifice de detectare a eventualelor infracțiuni și a identificării făptașilor.

De asemeneam, urmează să fie înființat un sistem WI-FI pentru asigurarea conectivităţii la internet în spațiile publice din comunitățile Doștat și Boz.

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba

Potrivit documentației, sistemul de supraveghere stradal din localitățile Doștat și Boz va conține:

  • 80 de camere cu cadru general,
  • 12 camere tip LPR (License Plate Recognition) cu recunoașterea numerelor de înmatriculare,
  • 2 camere video tip PTZ.

Sistemul va folosi două înregistratoare video dedicate pentru camerele video cu cadru general. În Boz, respectiv Doștat se vor utiliza local câte un înregistrator video, unul de 64 canale, altul de 128 canale.

Pentru camerele video LPR se va utiliza un server echipat aplicație dedicată pentru camerele LPR și o aplicatie device gestionare numere auto de la camerele LPR.

Transmisia datelor în cadrul localităților va fi făcută prin implementarea unei infrastructuri de fibră optică în fiecare din cele două localități ale comunei pentru distanțe mari si pe cablu de rețea pentru distanțe mici.

În cadrul proiectului se urmărește și implementarea unui sistem Wi-Fi în cele două localități. Acesta va asigura accesul la internet în spații publice predefinite.

Astfel, prin proiect urmează să fie amplasate 14 kituri acces-point Wi-Fi în locații prestabilite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate