Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Site-ul Primăriei Galda de Jos SUSPENDAT, după acuzațiile de plagiat. Cine e de vină

Publicat

site jos cover

Site-ul primăriei din Galda de Jos a fost suspendat temporar, după ce s-a descoperit că textul secțiunii ”Bun venit” era copiat de pe site-ul Primăriei Ciugud. Reprezentanții administrației locale din Galda de Jos susțin că greșeala aparține firmei care administrează site-ul, deoarece aceasta a redactat textul de prezentare și a folosit date ce nu aparțin primăriei, preluate de pe internet și fără a solicita acordul lor.

Reamintim că, până marți seara, 24 septembrie, pe site-ul comunei Galda de Jos, ca mesaj de bun venit apărea o bună o parte a textului care se regăsea și pe pagina de internet a comunei Ciugud.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cum au devenit locuitorii din Galda de Jos, ciugudeni și campioni la fonduri europene, printr-un simplu copy-paste

Astfel, printr-un simplu ”copy-paste”, găldenii erau ciugudeni, localitatea era comuna cu cel mai mare grad de absorbție a fondurilor europene din România și dispunea de parc industrial.

Miercuri, 25 septembrie, pe site-ul Primăriei Galda de Jos, www.comunagalda.ro, este vizibil următorul mesaj:

”Vă comunicăm că informațiile apărute pe site-ul nostru, în cuvântul de prezentare al primarului comunei Galda de Jos, precum și modalitatea de citare a surselor bibliografice folosite pentru redactare au fost concepute și publicate exclusiv de administratorul site-ului, societatea Computerline Soft SRL, cu care avem contract de mentenanță.

Administratorul site-ului, ale cărui date de identificare sunt vizibile în partea de jos a paginii web, a redactat textul de prezentare folosind date ce nu ne aparțin, preluate de pe internet, fără a solicita în prealabil acordul nostru, drept pentru care i-am solicitat întreruperea temporară a accesului public la site până la remedierea tuturor deficiențelor constatate.

Având în vedere această greșeală regretabilă, care ne aduce un prejudiciu de imagine și care sperăm să nu fie făcută cu vreun scop anume, vom lua de urgență măsurile ce se impun pentru sancționarea celor responsabili.

Redăm mai jos punctul de vedere al administratorului site-ului care își asumă eroarea informațiilor publicate:

»Subscrisa Computerline Soft SRL, administrator al site-ului www.comunagalda.ro, în baza contractului de prestări servicii nr. 561 din data de 29.01.2019, ne asumăm responsabilitatea exclusivă pentru toate informațiile eronate publicate pe site-ul web www.comunagalda.ro la sectiunea de „Bun venit”.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax