Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum au devenit locuitorii din Galda de Jos, ciugudeni și campioni la fonduri europene, printr-un simplu copy-paste

Publicat

galda de jos

”Cuvintele sunt prea puține și insuficiente să zugravească realizările ciugudenilor din ultimii ani” este o parte din mesajul de bun venit, adresat celor care accesează pagina de internet a primăriei din Galda de Jos. Nu, nu este o greșeală de editare a redactorilor Alba24.ro care să fi încurcat ciugudenii cu găldenii, ci doar o mică eroare a celor care administrează site-ul primăriei Galda de Jos. 

Cel mai probabil impresionați de modul de comunicare a celor din Ciugud, reprezentanții localității Galda de Jos, au copiat o parte din mesajul de bun venit de pe site-ul ciugudenilor. Galda de Jos este comuna care are cel mai mare buget din judetul Alba. Acolo se află companiile Transavia și Albalact, care, alături de alte firme, plătesc anual sume importante pentru bugetul local, prin taxe și impozite.

Printr-un simplu ”copy-paste” găldenii au devenit ciudugeni, iar la capitolul fonduri europene, unde cei din Ciugud se laudă cu o absorbție de 16 milioane de euro fonduri europene, cei care au copiat textul, au modificat și în loc de cifre, au pus un ”X”.

Mai mult, prin transferul fragmentului din mesajul de bun venit, Galda de Jos a devenit pe lângă Ciugud, comuna din România cu cel mai mare grad de absorbție și care dispune de un parc industrial.

Lângă poza primarului liberal Romulus Raica, la categoria ”bun venit” apare următorul mesaj: ”Galda de Jos are acum nu doar avantajul apropierii de oras ci si confortul de la oras. Iar asta s-a tradus intr-o oferta atractiva pentru companii mari, din Romania sau internationale, intr-un parc industrial in care deja au venit primii investitori si si-au stabilit sau relocat afacerile, dar mai cu seama in investitii edilitare ce fac din Galda de Jos comuna din Romania cu cel mai mare grad de absorbtie, cand vorbim de fonduri europene: peste X milioane euro. Cuvintele sunt prea putine si insuficiente sa zugraveasca realizarile ciugudenilor din ultimii ani. Iar aceste lucru ei nu-l povestesc, ci il traiesc cu mandrie, in fiecare zi. Orice am spune despre Galda de Jos, ar depasi cu mult modestia oamenilor, dar ar fi prea putin in comparatie cu ce poti vedea azi, in Galda de Jos.. i”

 

ciugud galda

Prezentăm și mesajul de bun venit al comunei Ciugud: 

Ciugudul are acum nu doar avantajul apropierii de oras ci si confortul de la oras. Iar asta s-a tradus intr-o oferta atractiva pentru companii mari, din Romania sau internationale, intr-un parc industrial in care deja au venit primii investitori si si-au stabilit sau relocat afacerile, dar mai cu seama in investitii edilitare ce fac din Ciugud comuna din Romania cu cel mai mare grad de absorbtie, cand vorbim de fonduri europene: peste 16 milioane euro. Cuvintele sunt prea putine si neinstare sa zugraveasca realizarile ciugudenilor din ultimii ani. Iar aceste lucru ei nu-l povestesc, ci il traiesc cu mandrie, in fiecare zi. Orice am spune despre Ciugud, ar depasi cu mult modestia oamenilor, dar ar fi prea putin in comparatie cu ce poti vedea azi, in Ciugud..

ciugud

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigi

    miercuri, 25.09.2019 at 08:46

    Si voi ati dat-o de gard…Ia uitati-va aici…Ciugud se scrie corect si nu GIUGUD 😉
    Cel mai probabil impresionați de modul de comunicare a celor din Giugud, reprezentanții localității Galda de Jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax