Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Situație ciudată la Alba Iulia: O femeie s-a întors acasă după 3 zile și a găsit un bărbat mutat în casa ei. Acesta a fost reținut

Publicat

Situație ciudată la Alba Iulia. O femeie s-a întors acasă după 3 zile și a găsit un bărbat mutat în casa ei. 

La data de 2 octombrie 2022, în jurul orei 22,00, o femeie din Alba Iulia a sesizat Poliției Municipiului Alba Iulia, prin 112, faptul că, îndocându-se la domiciliu după 3 zile, a găsit în interiorul locuinței sale din cartierul Micești, o persoană străină.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care a identificat un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, iar în urma cercetărilor a rezultat că acesta ar fi pătruns în locuință, prin efracție, în urmă cu două zile și ar fi rămas acolo.

Potrivit polițiștilor, asupra acestuia au fost găsite mai multe bijuterii din aur, un ceas și un telefon mobil, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, aparținând proprietarilor casei.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 03.10.2022 at 12:35

    Asemănător a păţit o familie vecină cu mătuşa mea, care fiind plecata la copil în Spania, o vecină binevoitoare i-a dat casa la vânzare şi acum nu se mai poate scăpa de ţiganii care vroiau să o cumpere. Răzbunare prostească.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax