Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoc termic peste România: Vremea s-a schimbat radical de la o zi la alta. Prognoza ANM pentru săptămâna 4-10 decembrie

Publicat

Șoc termic peste România: Vremea s-a schimbat radical de la o zi la alta. Mercurul din termometre s-a prăbușit în cea mai mare parte a țării.

Asta după cea mai călduroasă zi de 1 decembrie din ultimii ani și o zi de 2 decembrie de asemenea mai caldă decât normalul perioadei. 

Vezi și VREMEA în Alba, 4 – 10 decembrie 2023: Zile tot mai reci și câteva ploi. La munte, ninsori. Prognoza meteo pe localități

Temperaturile au scăzut și cu 20 de grade Celsius. Cea mai mare diferență de temperatură s-a înregistrat la Oravița, unde miercuri erau 21 grade , iar duminică – 1 grad.

Șoc termic peste România: Prognoza ANM pentru săptămâna următoare

ANM anunță prognoza meteo pentru săptămâna următoare.

Temperaturile vor urma să scadă pe măsură ce frontul rece avansează.

Vremea în România până aproape de Crăciun: Frig și precipitații abundente. La munte, ninsori. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Duminică noapte vorbim de temperaturi negative în aproape toate regiunile, iar luni, temperaturi mai reci decât în mod normal pentru această dată.

Acest lucru înseamnă temperaturi maxime de la -2 până la zero grade Celsius în centru teritoriului, până la cel mult 4-5 grade Celsius în partea de sud a țării.

Ger în depresiunile Transilvaniei

Mâine noapte vor fi temperaturi negative în toată țara, până spre -12, -13 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei.

Duminică, în vest, nord și centru vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pentru că deja frontul rece a avansat.

În partea de sud-est, precipitații sub formă de ploaie care se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax