Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer care conducea cu 243 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, urmărit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii de la Biroul Autostrăzi au urmărit în trafic, duminică, un șofer care conducea cu 243 km/h și nu a oprit la semnalul acestora. Au reușit să-l prindă după 16 kilometri.

Potrivit IPJ Sibiu, duminică, 21 august, în jurul orei 12.40, polițiștii Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A1 Rm.Valcea (Sibiu) – Deva, au depistat un conducător auto în vârstă de 35 de ani, domiciliat în localitatea Dobarca (județul Sibiu), circulând cu un autoturism pe autostrada A1, la km. 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Conducătorul auto nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de oprire în trafic. S-a reușit oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km.

Polițiștii au constatat faptul ca bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta doi copii minori fără dispozitive de fixare (scaun de copil sau înălțător).

S-a dispus reținerea permisului de conducere în vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 150 de zile,  fiind aplicată și amendă în valoare de 3.480 lei.

De asemenea,  conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax