Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer care conducea cu peste 200 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, prins de Poliție. Cât timp a rămas fără permis

Publicat

Un șofer a fost prins rulând cu viteza de 214 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Polițiștii au derulat acțiuni pentru siguranță rutieră pe autostradă.

Potrivit IPJ Sibiu, vineri, 10 februarie, în jurul orei 11.30, la km. 268 (zona Săliște), pe direcția Deva (Sebeș) – Sibiu, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj, a fost depistat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 214 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, bărbatului i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea (Sibiu – Sebeș)– Deva au desfășurat, joi și vineri, acțiuni specifice în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră pe A1. La activități au luat parte și polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac și A3 Cluj.

Amenzi și permise reținute

Au fost verificate 234 de autovehicule, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 17 permise de conducere, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare și au fost aplicate 300 de sancțiuni contravenționale în valoare de 195.000 de lei.

În cazul a 13 conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce din cauza vitezei excesive cu care au au fost depistați circulând. Unui conducător auto i s-a reținut permisul de conducere după ce a fost depistat circulând pe banda de urgență, iar unui alt șofer documentul i-a fost reținut din cauza faptului că perioada de valabilitate expirase. Celelalte două permise de conducere au fost reținute ca urmare a constatării de infracțiuni la regimul rutier.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru conducerea cu viteză peste limita maximă admisă (97) și pentru neportul centurii de siguranță (25).

Au fost depistate 25 de autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax