Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer din Alba, cu dosar penal în Hunedoara. A condus un autoturism fără permis şi cu alcoolemie de 0,60 mg/l în aerul expirat

Publicat

etilotestUn șofer în vârstă de 44 de ani din Alba s-a ales cu dosar penal în județul Hunedoara, după ce a fost prins duminică, în timp ce conducea un autoturism cu alcool „la bord” și cu permisul reținut.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 6 august, în jurul orei 00.35, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Brad au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Alba, care conducea un autoturism pe strada Cloşca, din Brad.

În urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere reţinut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax