Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Șofer din Alba, implicat în accident rutier la Deva. Un copil de 5 ani a fost rănit

Publicat

Un bărbat din Alba, care conducea o autoutilitară, a fost implicat într-un accident, luni dimineața, în Deva. În evenimentul rutier a fost rănit un copil de 5 ani.

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul s-a petrecut luni, 14 martie 2022, la ora 9.01. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Sohodol, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Zarandului din municipiul Deva, la intersecția cu strada Mihai Viteazu, ar fi pătruns în intersecție la culoarea verde a semaforului electric cu intenția de a efectua virajul la stânga, fără să se asigure. Nu ar fi acordat prioritate unui autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 5 ani, în calitate de pasager, în autoturismul ce se deplasa regulamentar.

Copilul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, ulterior, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax