Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şoferi cu dosare penale, după ce au condus maşini neînmatriculate. Au fost prinşi de poliţie la Vadu Moţilor şi Ciugud

Publicat

la volan Doi tineri, din comuna Scărişoara şi Drobeta Turnu Severin au “avut ghinionul” să fie surprinşi de poliţia din Alba, la volanul unor autoturisme neînmatriculate. Aceştia s-au ales cu dosare penale.

Miercuri, la ora 20,15, poliţiştii Postului de Poliție Berghin, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe rata localităţii Ciugud, l-au depistat pe M.G., de 25 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism al cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată din luna noiembrie a anului 2014.

Poliţiştii din Vadu Moţilor l-au depistat pe V.D.V., de 30 de ani, din comuna Scărișoara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza localităţii Vadu Moţilor.

Faţă de ambii conducători auto depistaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax