Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞOFERI fără PERMISE după ce au condus cu alcool „la bord”. Doi dintre ei au provocat ACCIDENTE soldate cu pagube materiale

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Patru şoferi au rămas fără permise şi sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului. Doi dintre ei au provocat accidente soldate cu pagube materiale, iar unul a condus cu alcoolemie de 1,37.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 26 decembrie, la ora ora 4.05, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe M.T., de 49 de ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 106 L, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de

1,37 mg/l alcool pur în aer expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, la ora 17.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe D.A.R., de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 28 decembrie, la ora 00.03, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, D.P.A., un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma acestui eveniment rutier au rezultat pagube materiale, iar poliţiştii din Alba Iulia au constatat că şoferul care l-a provocat era sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice.

Duminică, la ora 14.30, poliţiştii din Ciugud au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Hăpria, un autoturism a ieşit în afara carosabilului.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că P.M.D., de 59 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ieşit în afara carosabilului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate aceste cazuri, faţă de conducătorii auto au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax