Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferiță din Alba, REȚINUTĂ de Poliție după ce a provocat accident în Cluj. Avea peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

femeie-catuse-arestata-inchisoare-300x169

O femeie din județul Alba a fost reținută de Poliția Cluj, după ce a provocat accident rutier, în timp ce conducea o mașină, aflată sub influența alcoolului. Etilotestul a indicat peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE: Femeia a fost prezentată, joi, în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Potrivit IPJ Cluj, miercuri, în jurul orei 7.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Turda au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier cu pagube materiale produs pe raza localităţii Corneşti, judeţul Cluj.

În urma activităţilor desfăşurate, a rezultat faptul că persoana care a produs evenimentul rutier, o femeie de 46 de ani, din comuna Poşaga, judeţul Alba, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv avea o concentraţie de peste 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Faţă de aceasta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax