Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şoferul autoturismului care a lovit maşina SMURD, în sensul giratoriu din Cetate, avea alcool „la bord” şi circula cu permisul anulat

Publicat

DSC_0159 Şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier produs joi după-amiaza, în sensul giratoriu din Alba Iulia, zona pieţei din Cetate, conducea sub influenţa alcoolului şi avea permisul anulat. Reamintim că impactul s-a produs între autoturism şi o autospecială SMURD, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Bărbatul, de 37 de ani, din Alba Iulia, s-a ales cu dosar penal. În accident au fost răniţi uşor o tânără de 33 de ani, din autoturism, dar şi doi copii de 2 şi 5 ani.

Potrivit IPJ Alba, joi, 12 mai, în jurul orei 18,35, pe B-dul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, şoferul unei ambulanţe SMURD ce avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, în  interiorul intersecției cu sens giratoriu din dreptul Pieței Cetate, a circulat pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 33 de ani precum şi doi minori de 2 şi 5 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost negativ pentru şoferul ambulanţei, în vreme ce pentru şoferul autoturismului a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambilor le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere anulat, pentru refuzul recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul anulat.

Vezi şi FOTO: ACCIDENT cu autospecială SMURD în sens giratoriu la Alba Iulia, zona pieţei din cartierul Cetate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Cineva

    vineri, 13.05.2016 at 13:32

    O persoana care a vazut pe geam intreg accidentul sustine ca semnalele luminoase si sonore au fost pornite abia dupa accident.

    • nobody

      sâmbătă, 14.05.2016 at 00:41

      Acea persoana are „orbul gainilor” . Ambulanta a pornit din curtea spitalului cu sirena si semnalele luminoase aprinse ! Am fost in spatele ei !!! Dupa intersectia de la Pati-Bar spre piata erau masini pe 2 benzi si circulatia era blocata.In acel moment au luat-o pe contrasens pana la giratoriul de la piata care era si acesta blocat datorita faptului ca semaforul de la trecerea pietoni era pe rosu !!! dupa ce a trecut prin giratoriu pe partea stg intentionand sa ajunga in fata coloanei de masini idiotul betiv care avea 2 copii mici cu el in masina a accelerat si a intrat in ambulanta ,aceasta mergand vreo cativa metri pe @ roti !!! Doar printr-o minune nu s-au rasturnat in mijlocul drumului !! Dupa impact au coborat toti cei din SMURD si au fugit la masina ptr a le da primul ajutor . O doamna de la SMURD se tinea cu mana de burta (banuiesc ca s-a lovit ) dar a luat repede copi din masina imbecilului petru a-i calma !
      Jos palaria si cinste lor ! Iar cat despre „persoana” care a vazut asa ceva este un mancator de c….t ! Sa-i fie rusine!

      • liana

        marți, 17.05.2016 at 16:33

        Ati vazut d-voastra tot ce ati relatat mai sus?

        • nobody

          joi, 26.05.2016 at 22:01

          Da doamna am vazut eu !!! De ce ? dvs ati vazut altceva ?

  2. Andra35

    sâmbătă, 14.05.2016 at 02:10

    Cineva!!!!!Nu tii frica cumva ca te bate Dumnezeu!!!! Ce castigi ca minti in halul acesta???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax