Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care s-a răsturnat cu TIR-ul pe DN 7, lângă Sebeș, REȚINUT pentru conducere sub influența alcoolului

Publicat

Un șofer din județul Mehedinți care s-a răsturnat cu un TIR luni, 8 martie, pe DN 7, în apropiere de Sebeș, a fost reținut de polițiști. La momentul producerii evenimentului rutier acesta se afla sub influența alcoolului. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 martie 2021, în jurul orei 14:50, polițiștii din Sebeș au intervenit pe DN 7, în apropiere de municipiul Sebeș, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Vezi și FOTO: ACCIDENT pe DN7 la intrare în Sebeș dinspre Deva: Un camion încărcat cu piese auto s-a răsturnat

Un bărbat de 42 de ani, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autotractor în direcția Sebeș – Deva, s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului, iar ulterior polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax