Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Șoferul mașinii răsturnate în prăpastie la Cîmpeni, REȚINUT! De ce a fugit de la locul accidentului

Publicat

politie noaptea

Șoferul autoturismului care s-a răsturnat vineri noapte, pe un drum de pădure din zona Certege, Coasta Vâscului, pe raza orașului Cîmpeni, a fost reținut pentru ucidere din culpă. Autoturismul de teren condus de acesta a căzut într-o râpă pe o distanță de aproximativ 60-70 de metri. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani a decedat și alte două persoane au fost rănite. Șoferul a fugit imediat de la fața locului și a fost găsit abia dimineață de o patrulă de polițiști și jandarmi, în timp ce se deplasa pe un drum din Valea Bistrei. 

În ajunul Crăciunului va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni pentru luarea măsurilor legale, a anunțat IPJ Alba. Anchetatorii așteaptă și rezultatul analizelor de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice. Surse apropiate anchetei au declarat că există suspiciuni în această privință. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi plecat de la locul accidentului.

Reamintim că accidentul s-a produs în timpul nopții trecute, la 112 sosind informația că în mașină erau 4 persoane. Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului cu o autospecială, un SMURD B2 și 7 subofițeri. De asemenea, și Serviciul Județean de Ambulanță a trimis două echipaje.

Vezi și:  ACCIDENT GRAV pe un drum forestier din zona Cîmpeni. Un autoturism cu patru oameni s-a răsturnat într-o râpă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax