Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Solina Romania anunţă primele măsuri pentru reluarea activităţii, după incendiul care a distrus fabrica din Alba Iulia

Publicat

incendiu

Compania Solina anunţă, la şase zile după incendiul ce a distrus fabrica de condimente la Alba Iulia, implementarea acțiunilor de reluare a activităţii. A făcut demersuri pentru închirierea unui spaţiu de depozitare în municipiu şi a reluat activităţile de reaprovizionare şi depozitare. Producţia va fi transferată parţial către locaţii din Franţa şi Belgia şi, concomitent, sunt analizate alternative la nivel local. Conducătorii grupului francez Solina au confirmat demararea activităților de reconstrucție a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe același amplasament.

Reamintim că fabrica de condimente Solina din Alba Iulia a fost distrusă într-un incendiu puternic izbucnit pe 2 februarie, care a fost stins după patru zile de eforturi susţinute ale pompierilor.

Citeşte şi A ars patru zile și jumătate. Incendiul de la fabrica Solina a fost lichidat complet de pompierii din Alba

„Echipa de management Solina Romania, împreună cu managementul grupului francez Solina, a demarat acțiuni care au ca și obiectiv principal reluarea activităților de vânzare, producție și logistice ale companiei.

Miercuri, 6 februarie, Solina a concretizat închirierea unui spațiu pentru depozitare, adecvat specificului companiei, localizat în Alba Iulia, activitățile de reaprovizionare și depozitare propriu-zise fiind deja reluate.

În ceea ce privește activitatea de producție, aceasta va fi transferată parțial către alte locații din cadrul Grupului (fabrici din Franța și Belgia), fiind susținută atât de către colegii din respectivele locații, cât și de către echipe de specialiști din România. Principalele funcțiuni implicate în acest sens vor fi Producția, R&D (Cercetare / Dezvoltare) și Calitatea.

În paralel, sunt analizate alternative pentru demararea activității de producție la nivel local, cu scopul precis de a deservi în continuare portofoliul de clienți, în cele mai bune condiții.

Conținutul bazelor de date ale companiei a fost recuperat cu succes, acest aspect facilitând reluarea activităților administrative, de producție și depozitare. Astfel, începând de luni, 11 februarie, vom fi în măsura de a confirma clienților noștri datele de producție și de livrare ale comenzilor.

Conducătorii grupului francez Solina au confirmat demararea activităților de reconstrucție a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe același amplasament.

Referitor la asumarea responsabilității companiei față de angajați, întregii echipe Solina Romania i s-a oferit siguranța locului de muncă și perspectiva viitorului.

Echipa Solina Romania dorește să mulțumească pe această cale tuturor partenerilor, autorităților, colegilor din cadrul Grupului, comunității de afaceri și comunității locale, pentru înțelegerea situației actuale, sprijinul și solidaritatea de care au dat dovadă de-a lungul acestor zile”, anunţă Ciprian Grădinariu, Country Manager Solina România.

Citeşte şi VIDEO Pompierii care au luptat cu flăcările la fabrica Solina Alba Iulia, premiați cu diplome. Mărturii din prima linie

Citeşte şi OMNIASIG a anunțat că este asiguratorul fabricii Solina din Alba Iulia, distrusă într-un incendiu de proporții

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax