Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Solina se reorganizează la Sântimbru. Mesaje de susținere din străinătate, pentru angajații fabricii făcute scrum

Publicat

solina

Reprezentanții fabricii Solina din Alba Iulia au primit mesaje de încurajare din toată lumea, de la colegii lor care lucrează în fabricile companiei. Între timp, angajații s-au mobilizat la maxim, ținând cont de situație. ”Cartierul general” a fost mutat la vechea fabrică din Sântimbru unde, treptat, a fost reluată activitatea.

”Inimile noastre sunt alături de voi”, ”Ce traumă trebuie să fie aceasta! Să privim înainte și să contruim o nouă Solina România” sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de facebook al companiei.

Vezi și: UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Reprezentanții firmei au anunțat de asemenea că au transferat birourile de la Alba Iulia la vechea lor fabrică din Sântimbru, unde a repornit activitatea.

VEZI și Desfășurare de forțe ISU la un incident tehnologic la VCST Alba Iulia. Persoanele din interior s-au autoevacuat

”La Solina Romania am învățat întotdeauna să transformăm obstacolele în oportunități de a deveni mai buni în fiecare zi! În urma incidentului din 2 februarie, am transferat birourile de la Alba Iulia, la vechea fabrică de la Sântimbru unde treptat ne reluăm cu succes activitățile zilnice” este mesajul transmis de companie.mesaje Reamintim că fabrica de condimente și mixuri alimentare din Alba Iulia, aparținând Solina România, a ars complet timp de câteva zile, în urma unui incendiu izbucnit în dimineața zilei de 2 februarie 2019.

Afară era încă noapte când Inspectoratul pentru Situații de Urgență este anunțat că la o fabrică de pe Calea Ciugudului a izbucnit un incendiu. Imediat, la fața locului au plecat două mașini de pompieri și un echipaj SMURD.

YouTube video

Incendiul luase însă proporții, astfel că, două ore mai târziu, 11 autoutilitare erau la fața locului, însă erau depășite de situație.

Fabrica a ars zile la rând, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Este vorba despre una dintre cele mai importante fabrici din industria alimentară românească, dacă ținem cont că Solina România avea în portofoliu arpoximativ 2.000 de clienți. Incendiul în care a pierit hala de producție a stârnit îngrijorare și emoție printre angajați. Reprezentanții Solina au dat însă asigurări că afacerea va fi reconstruită de la zero în cel mai scurt timp posibil și au început încă de atunci să se reorganizeze.

Sursă foto: Solina România

Video: Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax