Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Soluția găsită de Primăria Alba Iulia, pentru a ajuta firmele afectate de lucrările de mobilitate, de pe Bulevardul Ferdinand

Publicat

O hală de 1000 de metri pătrați și o parcare cu peste 100 de locuri va fi pusă la dispoziție comercianților afectați de lucrările de mobilitate de pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia. 

Este o soluție temporară până când lucrările în zonă se vor termina. 

Anunțul a fost făcut de primarul Gabriel Pleșa, într-o postare pe Facebook.

”Știu că lucrările de mobilitate urbană subțiază nu doar nervii, ci și veniturile comercianților din zonele afectate. Lucrări de asemenea amploare, fie ele în Alba Iulia, ori în oricare alt oraș, produc același tip de neajunsuri.

CITEȘTE ȘI: FOTO ȘTIREA TA: Lucrările de infrastructură de la Alba Iulia blochează accesul clienților la unele magazine timp de trei luni

Nu avem soluții perfecte, dar încercăm să găsim variante, realizând că apelul la înțelegere nu funcționează fără a proba buna intenție și grija reală față de cei afectați. Comercianți și clienți, deopotrivă.

Prin urmare, la solicitarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, Nicolae Oancea și compania SC Oancea SRL pun la dispoziție, gratuit, pe perioada în care B-dul Ferdinand va fi afectat de lucrările de reabilitare, 1.000 mp de hală, cu peste 100 de locuri de parcare, pe B-dul Ferdinand (în apropierea intersecției de la gară, cu acces auto de pe strada Traian), tuturor comercianților care își desfășoară în acest moment activitatea pe strada respectivă. Acest spațiu poate fi utilizat pentru amenajarea unui punct de comercializare temporar, ori pentru depozitarea unui supliment de materiale.

Luni dimineață, la ora 10.00, rog persoanele interesate să fie prezente în parcarea spațiului comercial, pentru a discuta modalitatea de utilizare a acestui spatiu.

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0754215190”, a precizat Gabriel Pleșa într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Emilia

    vineri, 16.06.2023 at 22:38

    Doresc sa faceti anunt ca Primaria Alba Iulia se muta in hala Oancea si deschide si un Mare WC public pt.turisti,iar in locul Primariei se vor muta firmele de pe Bd.Ferdinand!

  2. Antoaneta

    vineri, 16.06.2023 at 23:11

    Domnule Plesa, fac eforturi sa va spun domnule.
    Va bateti joc de tot ce inseamna om care locuieste in Alba Iulia.
    Iti promit solemn ca mai bine votez partidul doamne Sosoaca decat sa te votez pe tine.
    Nu te mai voteaza nimeni.
    Iti bati joc de noi.
    Daca tot faceti iluminatul public de ce dracu nu trageti curentul tot prin acelasi loc?
    Nu mai e mult 1 an si cateva luni si ne scapam.

  3. Emilia

    sâmbătă, 17.06.2023 at 00:08

    V-am nai scris un comentariu!De ce nu-mi apare ? Sunteti cu Politicul?

  4. Gogu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 07:51

    Da are dreptate domnul Plesa,in oricare alt oras se ajunge la aceleasi neajunsuri.Doar ca in oricare alt oras poate se lucreaza mai cu cap decat in Alba Iulia,cred ca prima data trebuiau stabilite si amenajate rutele ocolitoare nu?!!! Totul este facut in Alba Iulia fara cap, slab primar

  5. pilu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 11:34

    Şi eu sunt de acord cu oamenii, dar sunt de acord şi cu Pleşa. Dacă stăm să cântărim la ce îi trece fiecăruia prin cap, ajungem ca pe vremea lui Hava,pavăm doar trotuare, că de acolo mai ia şi el ceva dividente. Aţi vrea totuşi să se facă ceva, dar să nu se schimbe nimic, ca în Caragiale.
    Păcat, că dacă mai trăia Ceauşescu încă vreo trei-patru ani, de la gară şi până la Prefectură erau numai blocuri şi un bulevard mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax