Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ Alba Iulia: Cine sunt primii trei politicieni clasați în cursa pentru funcția de primar. Surprizele din ”clasament”. SURSE

Publicat

cabina de vot, alegeri, vot

Un sondaj realizat în Alba Iulia de un institut de sondare a opiniei publice, privind opțiunile de vot ale cetățenilor în perspectiva alegerilor locale, are rezultate-surpriză, potrivit unor surse Alba24. 

Sondajul nu a fost încă făcut public, dar informațiile au câștigat notorietate la nivelul conducerilor locale ale partidelor politice, astfel încât politicienii discută diferite variante.

Citește și EDITORIAL: Începe mâncătoria în partide, la Alba Iulia: Primele jocuri de culise pentru candidaturile la Primărie și Parlament

Potrivit informațiilor Alba24, Gabriel Pleșa (USR) conduce în opțiunile locuitorilor din Alba Iulia, 29% fiind dispuși să îi ofere un nou mandat.

Funcția de primar îi oferă acestuia prima șansă, însă lucrurile se pot complica pentru el din cauza căderii în sondaje la nivel național a USR și a unor tensiuni din interiorul organizației locale.

Pe locul al doilea se află Călin Matieș, cu aproximativ 22 de procente.

Gabriel Pleșa și Călin Matieș sunt reprezentanții celor două partide mari care și-au anunțat deja intenția de a candida.

Pe locul al treilea se află potențialul candidat al PNL, Marius Hațegan. Acesta are aproximativ 18% dintre intențiile de vot. Imediat după el se află alți liberali, însă cu procente foarte mici.

De remarcat că în sondaj sunt mai mulți lideri locali ai PNL, în condițiile în care liberalii nu și-au anunțat candidatul.

Este posibil ca, după ce o vor face, candidatul liberal să crească în sondaj, adunând și o parte dintre procentele celorlalți membri ai PNL puși în sondaj.

Procente ceva mai mici are AUR (care va prinde cel mai probabil viitorul consiliu local).

Valorile din sondaj au fost verificate din mai multe surse, din fiecare partid.

This poll has ended (since 1 year).

SONDAJ Alba24: Pe cine ați vota primar la Alba Iulia dacă mâine ar fi alegeri?

Gabriel Codru Pleșa
53.12%
Călin Matieș
33.08%
Marius Hațegan
13.80%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    luni, 10.04.2023 at 20:23

    Liberali or fi ei mulţi prin prejur, dar calitatea acestora este destul de îndoielnică. Te uiţi la primul şi zici pas.

  2. facsimil

    luni, 10.04.2023 at 21:53

    auzi că călin matieș 🤣🤣🤣

  3. Ds

    marți, 11.04.2023 at 08:20

    Doamne fereste … auzi Maties ….
    Sper sa vina Nea Mircea ….

  4. Mircea

    marți, 11.04.2023 at 09:38

    Ce rau am ajuns .Nu credeam ca albaiulienii vor ajunge zilele astea.Pe unu il stim de aproape 3 ani.Doar pe la ziar pe la poze sau la intalnirea cu ambasadorul rusiei la bucuresti in rest nimic .Al doilea vinde dulceata de portocale traditionala din aiud la profii.Rau de tot am ajuns.2 semianalfabeti se ofera sa ne conduca.Nici nu stii sa razi sau sa plangi.Varanta 2.

  5. Pamfil

    joi, 13.04.2023 at 10:26

    Doamne fereste… astia-s politicieni? altii mai putin incompetenti, trompete si flamanzi si mult mai conectati la secolul in care traim n-ati gasit?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax