Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la CÂMPENI: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Publicat

primaria-campeni-statuie-avram-iancu Biroul Electoral Orășenesc Câmpeni a primit anul acesta șapte dosare pentru funcția de primar al orașuluiAlba24.ro lansează un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor din „Capitala Tării Moților”. Aceştia sunt invitaţi să se pronunţe cu privire la primarul pe care și l-ar dori  în următorii patru ani şi să voteze omul politic pe care îl consideră cel mai potrivit pentru această funcţie. 

În cursa electorală pentru Primăria Câmpeni vor intra anul acesta șapte candidați, dintre care șase susținuți de partide și un independent. Primarul în funcție, Călin Andreș va intra în cursă pentru încă un mandat, însă de această dată din partea social-democraților și nu a liberalilor, pentru care a câștigat ultimele două mandate. PNL l-a propus drept candidat pe Cristian Pașca, actual consilier județean, în timp de la ALDE va candida Maria Elena Oprea, provenită tot din tabăra liberalilor.

Printre cei șapte se mai află și Valer Corcheș de la PMP, Lucian Gaița din partea PNȚCD, Călin Precupaș de la PRM, dar și un independent, Lucian Andreica.

Cetățenii sunt invitați să facă un test de vot și să aleagă din cei șapte omul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru a conduce primăria. Precizăm că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

Dacă mâine ar fi alegeri pentru Câmpeni, cu cine ai VOTA? VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar în Câmpeni!!!

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la CÂMPENI: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

  • Cristian Pașca (PNL) (40%)
  • Călin Andreș (PSD) (33%)
  • Lucian Andreica (Independent) (7%)
  • Maria Elena Oprea (ALDE) (7%)
  • Dorel Valer Corcheș (PMP) (6%)
  • Virgil Lucian Gaița (PNȚCD) (4%)
  • Călin Precupaș (PRM) (2%)
  • Total voturi: 2.044

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Marina

    marți, 03.05.2016 at 22:54

    Baftă domnule Andreș!

  2. Cristina

    joi, 05.05.2016 at 23:07

    Nici dupa pomana nu a crescut nr. de voturi:))), in schimb s-au mai **** niște bani! Sincere condoleanțe primare ????

  3. Master chef

    marți, 10.05.2016 at 16:41

    Cu minim 300 de voturi Andreș va fi peste Pașca! După scrutinul din 05.06.2015 cariera politică a lui Cristian Dan se va finaliza.

  4. Tudor

    marți, 10.05.2016 at 20:29

    Daca studiem pe Dumitrel si toti primarii ce ii are sub tutela partidului din care face parte ,o sa ne minunam sa afkam ca acestia sunt in mare parte niste baroni.Ma intreb cate din fondurile alocate cu influenta de Cj Alba s-au intors la partid?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax