Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj în rândul pacienţilor, la externarea din spitale. Vor fi întrebaţi prin SMS dacă sunt mulţumiţi de servicii şi dacă li s-a cerut şpagă

Publicat

spitalul judetean alba_obstetrica nou nascuti Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că un nou sistem de feedback de la pacienţi privind serviciile medicale va funcţiona în curând, în toate spitalele. Pacienţii vor fi întrebaţi, printr-un SMS, cum au fost trataţi în spital, dar şi dacă li s-a cerut şpagă pentru serviciile de care au beneficiat.

„ Atunci când pleci de la spital, primești un SMS cu câteva întrebări, întrebări la care poți să răspunzi prin SMS sau online. Întrebările vor fi sub 10 și vor cuprinde elementele esențiale din care să putem extrage satisfacția reală a pacienților”, declară Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, citat de Digi24.

La întrebarea dacă pacienții vor fi întrebaţi şi de şpagă, ministrul Sănătății a spus că „unele întrebări țin de integritatea personalului”.

În acest moment proiectul pilot a fost implementat în cinci unităţi sanitare din ţară.

„Eu nu am dat niciodată bani pentru servicii medicale în spitale. Aș reaminti însă că orice condiționare a unui act medical de primirea unui plic este o crimă”, precizează Vlad Voiculescu.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax