Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Sophie și Tudor, cei doi elevi de ZECE ai Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Alba Iulia, la Evaluarea Națională 2023

Publicat

La Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, doi elevi au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională 2023. Este vorba despre Tudor Șuleac și Sophie Marian, care, după ani de școală și pregătire, au reușit performanța.

Reporterii alba24.ro au discutat cu cei doi elevi pentru a afla cum s-au pregătit pentru examen.

Tudor Șuleac

Tudor a precizat că la matematică exercițiile nu au fost foarte grele, dar nici foarte ușoare. Au avut un nivel de dificultate mediu, dar a reușit fără probeme să le înțeleagă și să le rezolve pe rând.

A început să lucreze mai intens din clasa a VII-a pentru examen.

Despre subiectele la Română, Tudor spune că s-a descurcat foarte bine la caracterizarea de personaj, temă pe care a preferat-o, iar la gramatică nu a avut probleme.

Tudor intenționează să-și continue studiile la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la Științe ale naturii.

Sophie Elena Marian

Sophie este eleva școlii care a reușit să obțină media 10. Proba la matematică i s-a părut ușoară, cu mici exerciții care au fost un pic mai dificile, dar care nu i-au pus probleme.

Nici proba la Limba Română nu a pus-o într-o mare dificultate, deoarece a studiat mult și a învățat, iar examenul a luat-o prin surprindere.

A început să învețe mai mult din clasa a VIII-a, după ce a dat simularile și și-a dat seama că trebuie să mai lucreze la câteva aspecte.

Însă, după un an intens de studii, a reușit să obțină media maximă.

Pe viitor va merge la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la Mate-info, intensiv engleză.

Vezi Cristina Șoșa, singura elevă din Aiud care a obținut ZECE la Evaluarea Națională 2023. Cum i s-au părut probele de la examen

Vezi Elevele de ZECE cu care Blajul se mândrește la Evaluarea Națională 2023. Cât de greu a fost examenul pentru Elena și Maria

Vezi Trio-ul de ZECE la Evaluarea Națională de la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Bianca, Maria și Larisa au obținut media maximă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 28.06.2023 at 12:14

    Trebuia insistat pe pregătirea intensivă.Unde s-a făcut şi cu cât ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax