Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb: “Ministerul Finanțelor a înțeles că nu poate face ce vrea cu 2% din impozitele românilor”

Publicat

Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba, transmite că Guvernul PSD a decis să revină asupra modalității de depunere a Declarației 230, privind redirecționarea a 2% din impozitul pe venit şi că măsura, chiar dacă este tranzitorie, reprezintă o mică victorie a cetățenilor în lupta cu statul.

“Târziu, în al 12-le-a ceas, PSD a ales să revină asupra modalității de depunere a Declarației 230, privind redirecționarea a 2% din impozitul pe venit.

Chiar dacă tranzitorie, până la definitivarea sistemului electronic al ANAF, această măsură este o mică victorie a cetățenilor în lupta cu statul tot mai centralizat pe care PSD îl promovează, în dauna românilor.

După cum avertizam și eu, în mod public, de la tribuna Parlamentului, în urmă cu o săptămână, aceste sume de bani, care reprezintă 2% din impozitul pe venit al românilor, trebuie să rămână în comunitățile locale, unde pot face mult bine. Spre exemplu, în județul Alba, cei 2% au ajutat la construirea Centrului Maria Beatrice, destinat tratamentului copiilor cu grave probleme de sănătate sau la realizarea a numeroasele acțiuni sociale prin Asociația Filantropia Ortodoxă. Sunt doar două exemple dintre miile de proiecte care au fost realizate cu contribuția venită din 2%.

Iată deci că, în Alba, nimeni nu fură cei 2%, așa cum susține PSD, ci banii sunt folosiți chibzuit, făcând mult bine comunității locale și creând un sentiment de apartenență și comuniune între oameni.

Sper doar, ca anul viitor să nu ne încurcăm, din nou, în aceeași discuție și PSD, vrând să mai facă ceva pomeni, în an electoral, să se hotărască să ia acești bani la București invocând cine știe ce motiv pueril”, transmite Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax