Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol-eveniment la Alba Iulia, de Ziua Încoronării: Maria, Regina României, gânduri către țară

Publicat

Primăria Alba Iulia organizează un spectacol-eveniment de Ziua Încoronării: Maria, Regina României, gânduri către țară.

Un mix perfect de teatru și muzică, un amalgam de emoții, un spectacol unic- de asta vor avea parte albaiulienii care vor alege să vină, pe 15 octombrie, la spectacolul „Maria, Regina României, gânduri către țară” oferit de municipalitate pentru a celebra 101 ani de la momentul încoronării de la Alba Iulia.

O distribuție excepțională este, de asemenea, garanția unui spectacol ce promite să rămână în memorie. Actrița Roxana Lupu – care a interpretat rolul Reginei în filmul omonim – baritonul și actorul Nicholas Lupu – în rolul lui Boris Moscovici în filmul dedicat Reginei – alături de pianistul Alex Penescu, violonistul Daniel Mihai și pianista Anta Agavriloae si-au unit talentul pentru a crea un spectacol sincretic, care îmbină într-un mod incredibil de inspirat muzica din perioada respectivă cu texte din Memoriile si Jurnalele de război ale Reginei.

Creatorul spectacolului, Nicholas Lupu spune că “Legătura dintre Alba Iulia și Maria, Ferdinand și încoronarea lor ca Regi ai României Mari este una eternă și indisolubilă. A fost un moment care ne-a marcat istoria și mă bucur că putem, la rândul nostru, să marcăm această zi prin ceea ce-am construit, acest spectacol-omagiu, ieșit din tipare.”

Spectacolul de gală “ Maria, Regina României, gânduri către țară” este programat pe 15 octombrie 2023, începând cu orele 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Intrarea la spectacol este liberă, iar accesul se va face pe bază de invitație, în limita locurilor sălii. Invitațiile sunt disponibile gratuit la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax