Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole de teatru, concert Grigore Leşe şi stand-up comedy, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Programul până în 5 martie

Publicat


casa de cultura a sindicatelor ccs alba iuliaÎn perioada 11 februarie-5 martie, albaiulienii sunt invitaţi la două spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, un concert cu Grigore Leşe şi stand-up comedy cu trupa CNP. Evenimentele au loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar biletele se pot cumpăra de la sediul instituţiei sau online, în funcţie de fiecare spectacol.

Miercuri, 11 februarie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la un spectacol de zile mari, piesa de teatru “Străini în noapte”. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de Radu Beligan.
Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu – o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului “Mărgelatu”, transmit organizatorii. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui billet este de 50 de lei şi poate fi cumpărat de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, program luni-vineri orele 8.00 – 19.00, sâmbătă orele 10.00 – 14.00, telefon 0258.815.842.

Take, Ianke si CadarDouă săptămâni mai târziu, pe 26 februarie, de la ora 19.00, pe scena din Alba Iulia se va juca un alt spectacol de teatru cunoscut, piesa “Take, Ianke şi Cadâr”. Din distribuţie fac parte actorii Gabriel Chirea, Stelian Roşian, Bogdan Rădulescu, Diana Roşca şi Lucia Wanda Toma şi Emanuel Petran, de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Preţul biletului este de 30 de lei, însă elevii, studenţii şi pensionarii au reducere de 50 la sută (15 lei). Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

grigore lese afisÎnceputul lunii martie vine cu un concert surpriză pentru albaiulieni. Pe data de 4 martie, de la ora 19.30, „doctorul de suflete”, Grigore Leşe vine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

În cadrul programului „Tradiţie. Istorie. Rost”, artistul prezintă concertul „Hori de primăvară”.

Rapsodul din Ţara Lăpuşului porneşte într-u turneu naţional cu invitaţi speciali precum Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Băbiciu, care vor încânta publicul cu muzica tradiţională românească, autentică: nealterată sau modificată. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui bilet este de 50 de lei, 80 de lei şi 100 de lei, în funcţie de poziţia locurilor în sală.

Trupa CNP 62x86 WEB (4)În 5 martie, de la ora 19.00, trupa de stand-up comedy CNP vă invită la o porţie “serioasă” de râs. Titulatura trupei s-a nascut din amestecul iniţialelor celor trei componenţi: Cristi Priza, Tibi Neuronul şi Radu Pietreanu (ex Vacanţa Mare), primii doi fiind personaje populare în lumea Stand Up-ului Comedy autohton.

După câteva apariţii de probă, fostul lider al grupului Vacanţa Mare pregăteşte pentru luna martie, când se va lansa oficial trupa umoristică, un turneu naţional de popularizare a noului CNP, în sălile de cultură din mai multe oraşe.

Turneul de muzica şi umor – din show nu va lipsi chitara lui Pietreanu – va începe pe 1 martie la Craiova şi se va încheia pe 16 martie la Iaşi.

Preţul unui bilet este de 30 de lei şi se poate cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor sau online pe www.my ticket.ro.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de șoferi amendați în două zile, pentru folosirea telefonului mobil la volan. Acțiunile Poliției continuă

Publicat

telefon mobil volan

În doar două zile de la intrarea în vigoare a noilor prevederi privind interzicerea folosirii telefonului mobil și a oricărui dispozitiv mobil în timpul condusului, polițiștii au aplicat peste 320 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea noilor reglementări, informează IGPR. Potrivit sursei citate, sâmbătă și duminică, la nivel naţional, au fost aplicate 310 sancţiuni, în valoare […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 540 de ani de la victoria de pe ”Câmpul Pâinii”, împotriva expansiunii otomane. Eroii, comemorați la Șibot

Publicat

Câteva sute de persoane au participat, duminică, la comemorarea celor 540 de ani de la bătălia de pe Câmpul Pâinii, considerată ca fiind cea mai importantă victorie a unei armate creștine, purtată împotriva otomanilor în zona Transilvaniei. Evenimentul s-a desfășurat în Șibot, la monumentul dedicat comandantului armatei  lui Matei Corvin, Pavel Chinezu. Manifestarea a fost […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou set de tratamente inovative pentru boli cronice a fost inclus în lista celor decontate de stat

Publicat

medicamente

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice, a anunțat Ministerul Sănătății. Guvernul a aprobat luni, la solicitarea Ministerului Sănătății, hotărârea prin care modifică și completează HG nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asigurații, cu sau fără contribuție personală, pe bază de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte, până în 27 octombrie. Cald și soare, apoi frig și ploi. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din țară. În Transilvania, vremea va fi caldă până în 21 octombrie, apoi temperaturile vor scădea de la o zi la alta și sunt așteptate ploi. În Transilvania, în intervalul 14 – 21 octombrie, regimul termic va fi caracterizat de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate