Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole de teatru, concert Grigore Leşe şi stand-up comedy, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Programul până în 5 martie

Publicat


casa de cultura a sindicatelor ccs alba iuliaÎn perioada 11 februarie-5 martie, albaiulienii sunt invitaţi la două spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, un concert cu Grigore Leşe şi stand-up comedy cu trupa CNP. Evenimentele au loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar biletele se pot cumpăra de la sediul instituţiei sau online, în funcţie de fiecare spectacol.

Miercuri, 11 februarie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la un spectacol de zile mari, piesa de teatru “Străini în noapte”. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de Radu Beligan.
Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu – o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului “Mărgelatu”, transmit organizatorii. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui billet este de 50 de lei şi poate fi cumpărat de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, program luni-vineri orele 8.00 – 19.00, sâmbătă orele 10.00 – 14.00, telefon 0258.815.842.

Take, Ianke si CadarDouă săptămâni mai târziu, pe 26 februarie, de la ora 19.00, pe scena din Alba Iulia se va juca un alt spectacol de teatru cunoscut, piesa “Take, Ianke şi Cadâr”. Din distribuţie fac parte actorii Gabriel Chirea, Stelian Roşian, Bogdan Rădulescu, Diana Roşca şi Lucia Wanda Toma şi Emanuel Petran, de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Preţul biletului este de 30 de lei, însă elevii, studenţii şi pensionarii au reducere de 50 la sută (15 lei). Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

grigore lese afisÎnceputul lunii martie vine cu un concert surpriză pentru albaiulieni. Pe data de 4 martie, de la ora 19.30, „doctorul de suflete”, Grigore Leşe vine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

În cadrul programului „Tradiţie. Istorie. Rost”, artistul prezintă concertul „Hori de primăvară”.

Rapsodul din Ţara Lăpuşului porneşte într-u turneu naţional cu invitaţi speciali precum Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Băbiciu, care vor încânta publicul cu muzica tradiţională românească, autentică: nealterată sau modificată. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui bilet este de 50 de lei, 80 de lei şi 100 de lei, în funcţie de poziţia locurilor în sală.

Trupa CNP 62x86 WEB (4)În 5 martie, de la ora 19.00, trupa de stand-up comedy CNP vă invită la o porţie “serioasă” de râs. Titulatura trupei s-a nascut din amestecul iniţialelor celor trei componenţi: Cristi Priza, Tibi Neuronul şi Radu Pietreanu (ex Vacanţa Mare), primii doi fiind personaje populare în lumea Stand Up-ului Comedy autohton.

După câteva apariţii de probă, fostul lider al grupului Vacanţa Mare pregăteşte pentru luna martie, când se va lansa oficial trupa umoristică, un turneu naţional de popularizare a noului CNP, în sălile de cultură din mai multe oraşe.

Turneul de muzica şi umor – din show nu va lipsi chitara lui Pietreanu – va începe pe 1 martie la Craiova şi se va încheia pe 16 martie la Iaşi.

Preţul unui bilet este de 30 de lei şi se poate cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor sau online pe www.my ticket.ro.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Coronavirus în Italia: 11 localități au intrat în carantină. 79 de cazuri, confirmate. Unde pot cere ajutor cetățenii români

Publicat

Este panică în Italia, țară unde trăiește cea mai mare comunitate de români din străinătate și unde numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut brusc. Italia este prima țară din Europa care pune orașe întregi sub carantină. S-au închis școli, spitale, tribunale, restaurante, magazine. Numarul localităților intrate în carantină a ajuns la 11, din zonele Lodi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Din luna mai, țigările preferate de sute de mii de români vor dispărea complet de pe piață

Publicat

Începând cu 20 mai 2020, ţigările mentolate vor dispărea complet de pe piaţa din România, aceasta fiind una dintre măsurile prevăzute de Directiva Europeană a Tutunului, transpusă şi în legislaţia din România. Consumatorii de mentol vor mai găsi însă aroma în produsele care încălzesc tutunul şi în ţigaretele electronice. Marii producători şi comercianţii au obligaţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Amenajarea noului sediu al Primăriei Meteș, din nou la licitație. Cum va arăta clădirea după finalizarea lucrărilor

Publicat

Primăria comunei Meteș a lansat recent o nouă licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru execuția lucrărilor aferente investiției „Amenajarea sediului nou al Primăriei comunei Meteș, județul Alba”. Anul trecut, pentru același proiect au mai fost lansate încă două licitații, una în luna aprilie și cealalată în luna mai. Valoarea estimată a contractului […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Iohannis, către noul Arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia: Să ne respectăm identităţile, dar să depăşim diviziunile

Publicat

k

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, cu prilejul instalării monseniorului Kovacs Gergely ca arhiepiscop al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba-Iulia, un mesaj în care a amintit de îndemnul Papei Francisc de la Şumuleu Ciuc, „de a merge împreună”, „să ne respectăm identităţile şi credinţele, dar în acelaşi timp să depăşim diviziunile”, transmite Agerpres. „Instalarea Înaltpreasfinţiei Voastre […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate