Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole de teatru, concert Grigore Leşe şi stand-up comedy, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Programul până în 5 martie

Publicat

casa de cultura a sindicatelor ccs alba iulia În perioada 11 februarie-5 martie, albaiulienii sunt invitaţi la două spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, un concert cu Grigore Leşe şi stand-up comedy cu trupa CNP. Evenimentele au loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar biletele se pot cumpăra de la sediul instituţiei sau online, în funcţie de fiecare spectacol.

Miercuri, 11 februarie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la un spectacol de zile mari, piesa de teatru “Străini în noapte”. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de Radu Beligan.
Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu – o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului “Mărgelatu”, transmit organizatorii. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui billet este de 50 de lei şi poate fi cumpărat de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, program luni-vineri orele 8.00 – 19.00, sâmbătă orele 10.00 – 14.00, telefon 0258.815.842.

Take, Ianke si Cadar Două săptămâni mai târziu, pe 26 februarie, de la ora 19.00, pe scena din Alba Iulia se va juca un alt spectacol de teatru cunoscut, piesa “Take, Ianke şi Cadâr”. Din distribuţie fac parte actorii Gabriel Chirea, Stelian Roşian, Bogdan Rădulescu, Diana Roşca şi Lucia Wanda Toma şi Emanuel Petran, de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Preţul biletului este de 30 de lei, însă elevii, studenţii şi pensionarii au reducere de 50 la sută (15 lei). Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

grigore lese afis Începutul lunii martie vine cu un concert surpriză pentru albaiulieni. Pe data de 4 martie, de la ora 19.30, „doctorul de suflete”, Grigore Leşe vine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

În cadrul programului „Tradiţie. Istorie. Rost”, artistul prezintă concertul „Hori de primăvară”.

Rapsodul din Ţara Lăpuşului porneşte într-u turneu naţional cu invitaţi speciali precum Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Băbiciu, care vor încânta publicul cu muzica tradiţională românească, autentică: nealterată sau modificată. AICI, mai multe detalii.

Preţul unui bilet este de 50 de lei, 80 de lei şi 100 de lei, în funcţie de poziţia locurilor în sală.

Trupa CNP 62x86 WEB (4) În 5 martie, de la ora 19.00, trupa de stand-up comedy CNP vă invită la o porţie “serioasă” de râs. Titulatura trupei s-a nascut din amestecul iniţialelor celor trei componenţi: Cristi Priza, Tibi Neuronul şi Radu Pietreanu (ex Vacanţa Mare), primii doi fiind personaje populare în lumea Stand Up-ului Comedy autohton.

După câteva apariţii de probă, fostul lider al grupului Vacanţa Mare pregăteşte pentru luna martie, când se va lansa oficial trupa umoristică, un turneu naţional de popularizare a noului CNP, în sălile de cultură din mai multe oraşe.

Turneul de muzica şi umor – din show nu va lipsi chitara lui Pietreanu – va începe pe 1 martie la Craiova şi se va încheia pe 16 martie la Iaşi.

Preţul unui bilet este de 30 de lei şi se poate cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor sau online pe www.my ticket.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax