Connect with us
Publicitate

SPORT

Ioan Andone a confirmat: Stanciu, Mureșan și Giurgiu de la Unirea, curtați de Dinamo București

Publicat

Unirea Alba Iulia este pe cale să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. După Gicu Grozav și Călin Cristea, alți trei albaiulieni sunt pe cale să părăsească Unirea Alba Iulia, iar destinația e Liga I, Dinamo București.

Vicepreședintele „alb-negrilor”, Oliviu Feneșan a declarat în legătură cu interesul echipei din Șoseaua Ștefan Cel Mare pentru cei trei fotbaliști: „Domnul Borcea tot umblă după noi să le dăm drumul, noi ne gândim la 150.000 de unul, nu putem să ne jucăm, pentru că Stanciu și Giurgiu au oferte de afară. Jucătorii sunt la lot și le crește cota. Noi am discutat cu Borcea și-l așteptăm. Mai mult, domnul Andone îi vrea la echipă, doar că până ieri nu se știa situația lui Andone, el era mai mult interesat de ei”.

Nicușor Stanciu, Alexandru Giurgiu și Silviu Mureșan ar putea asigura o parte din bugetul pentru sezonul următor, în care, conform unor surse apropiate, Unirea Alba Iulia va ataca promovarea în Liga I.

UPDATE: Antrenorul Ioan Andone a confirmat interesul pentru cei trei jucători ai Unirii Alba Iulia, însă acesta momentan nu se mai ocupă de clubul din ”Ștefan Cel Mare”. Andone a mărturisit însă că, dacă lucrurile vor reveni la normal, transferul celor trei la Dinamo ar putea fi realizat. ”Dacă eram la Dinamo, îi luam pentru că toți au perspective, sunt la o vârstă la care pot crește mult valoric. I-am observat la lotul național sau la jocurile din Liga a II-a, eu cred că toți trei pot face pasul spre o echipă de Liga I”, a declarat, în exclusivitate pentru Alba24.ro, Ioan Andone, antrenorul care i-a propus pe cei trei uniriști la Dinamo.

Chiar dacă oficialii Unirii s-au edificat asupra prețului, Andone nu se pronunță când vine vorba de sumele de transfer. ”Nu mă pot pronunța asupra prețului, astea sunt dorințele clubului. Situația echipelor de Liga I nu e atât de bună financiar încât să-și permită această sumă, dar sunt mulți jucători care au reușit afară”, a mai spus Ioan Andone.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. horatiu

    duminică, 19.06.2011 at 22:53

    mai termina-ti mai oameni buni cu sumele astea .voi sunteti nebuni la cap,pe criza asta voi vreti sa va imbogatiti de la dinamo ,eia nu au bani pentru transferurile lor si cumpara ei din liga a 2 de la o aproape..retrogradata..praf in ochi si iarba verde,,auzi ce sume,,,ii nenorocititi pe jucatori ,si asa sunt slabi psihic acuma se si viseaza pe la bucuresti in bamboo.princess regie etc..vai de mama noastra ,conducatori 0 barat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax