Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul din Alba Iulia cumpără medicamente pentru pacienți. Care este suma alocată pentru următorii doi ani. Licitație, în SEAP

Publicat

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cumpără medicamente în valoare de peste 40,3 milioane de lei, necesare pentru tratamentul pacienților internați pe secțiile unității sanitare în următorii doi ani.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat, pe 9 aprilie, o licitație pentru achiziția de medicamente diverse.

Contractul este împărțit pe 358 de loturi, valoarea totală fiind estimată între 40.303.633,68 și 48.341.964,43 de lei, fără TVA.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia este o unitate sanitară cu paturi, aflată în subordinea Consiliului Județean Alba și care asigură asistența medicală preventivă, curativă, recuperatorie și de urgență, primară și secundară pentru populația din județul Alba și din județele limitrofe.

Potrivit reprezentanților spitalului, acordurile cadru privind achiziția de medicamente diverse au expirat la data de 5 ianuarie 2023. Astfel, conform planului de achiziţii publice pentru anul 2023 şi a referatului de necesitate, este necesară încheierea de acorduri-cadru pentru furnizarea de medicamente diverse pentru o perioadă de 24 luni.

Prin achiziția de medicamente diverse se urmărește asigurarea necesarului de medicamente în vederea desfășurării unei bune activități privind actul medical și realizarea unui nivel mai înalt de satisfacţie a pacienţilor.

De asemenea, achiziționarea medicamentelor este necesară în vederea asigurarii tratamentului personalizat și inovator al bolnavilor internați în secțiile spitalului.

Medicamentele urmează să fie livrate la Farmacia cu circuit închis a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax