Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Județean Alba, în procedura de acreditare. Concursurile pentru posturile de medic radiologie, auditor și inspector, reprogramate

Publicat

s

spitalul judetean abi Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a reprogramat susținerea probelor pentru concursurile privind ocuparea unui post vacant de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală, a unui post vacant de auditor gradul I și a unui post de inspector de specialitate I.

Măsura a fost motivată de faptul că până în 24 aprilie, la Spitalul Județean de Urgență Alba va avea loc controlul Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, în scopul acreditării obligatorii.

Evaluarea presupune un control amănunţit pe toate palierele de activitate ale unităţii, de la activitatea medicală, condiţii hoteliere până la gradul de satisfacţie al pacienţilor şi personalului.

Reprezentanții spitalului au anunțat amânarea datei pentru susținerea probei scrise a concursului privind ocuparea unui post vacant de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală. Astfel, proba scrisă va avea loc pe data de 27 aprilie, ora 10.00, la sediul Spitalului Județean de Urgență Alba, Sala de ședințe. Inițial, proba scrisă trebuia să aibă loc în data de 15 aprilie.

De asemenea, se amână concursul pentru ocuparea unui post vacant de auditor gradul I și inspector de specialitate I, programat în data de 20 aprilie, pentru data de 28 aprilie, în calendarul concursului intervenind următoarele modificări:

testarea psihologică va avea loc în data de 22 aprilie, ora 10:00, la sediul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Inițial, testarea psihologică era programată pentru data de 16 aprilie.

proba scrisă va avea loc în data de 28 aprilie, ora 10:00, la sediul DGASPC – Alba, Sala de ședințe, Alba Iulia, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68, iar interviul se va susține în termen de 4 zile de la susținerea probei scrise. Inițial, proba scrisă era programată pentru data de 20 aprilie.

Relații suplimentare pot fi obținute de luni până vineri, între orele 7:30 – 15:30, de la personalul Serviciului resurse umane și relații cu publicul, telefon 0258.820825 interior 146, persoana de contact Monica Gligor.

Citește și Control la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, pentru obținerea acreditării. Vor fi evaluate condiţiile hoteliere, activitatea medicală

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax