Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean Alba mai pierde un medic bun. Chirurgul Radu Vieru pleacă în Arabia Saudită

Publicat

RADU VIERU Încă un medic de la Spitalul Județean Alba lasă România în favoarea Arabiei Saudite. Chirurgul Radu Vieru se pregătește pentru a profesa la un spital modern, cu numeroși specialiști, în străinătate. Acesta a primit o ofertă după ce a aplicat la o firmă de recrutare. Medicul va profesa pe același post de chirurg primar.

După 8 ani în care a profesat la Spitalul Județean Alba, medicul chirurg Radu Vieru pleacă în străinătate. Acesta a semnat un contract pe o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire.

„Va fi o perioadă de probă de trei luni în care voi vedea dacă mă pot adapta la ce este acolo și dacă vor fi ei mulțumiți de mine. După această perioadă se va discuta și pot semna un contract pe un an”, spune medicul.

A precizat că nu va renunța momentan la postul de la Spitalul Județean Alba și că își va lua concediu fără plată. Luni a fost ultima zi de muncă în Alba Iulia, iar sâmbătă va pleca la București pentru a rezolva ultimele detalii și de unde va lua avionul.

Radu Vieru se gândește de mult timp să plece din țară și spune că momentul acesta este foarte bun din toate punctele de vedere.

Medicul va pleca în Arabia Saudită alături de familie.

Reamintim că acum doi, ani un alt medic de la Spitalul Judeţean Alba, neurochirurgul Bogdan Azamfirei, a părăsit oraşul şi ţara pentru un contract în Arabia Saudită.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Aşa zis-a Burebista

    joi, 20.08.2015 at 00:29

    Da’ plicu’ domne, plicu’ merge şi el la Arabi? Ştie că acolo o încurcă rău de tot dacă face aşa ceva?

    • Vali

      sâmbătă, 22.08.2015 at 12:31

      Nimănui nu-i place plicul, crede-mă.Acolo nu are NEVOIE de plic pentru ca acolo este RESPECTAT cu 10000 dolari fiindu-i asigurata cazarea masa, transport, asigurări, etc Și cei ce gândesc ca tine l-au făcut sa plece

    • Anca

      sâmbătă, 22.08.2015 at 12:44

      Nu-I nevoie de plic domnule, introdu-l în dosul dumitale! Acolo medicul e plătit la valoarea reala și se pisa pe plicul dumitale slinos! Si vezi…îl doare cot de plicul dumitale imaginar și se lipsește cu bucurie de el, pleacă sa opereze la arabi!

    • adrian

      sâmbătă, 22.08.2015 at 12:57

      Cu salariul de acolo va uita foarte repede de plic

  2. Alin

    luni, 24.08.2015 at 00:10

    Mai multi medici ,de la spitalul judetean Alba ,au lasat Romania pentru strainatate ( vezi si alte sectii ale spitalului )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax