Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Deva, plasat sub conducere militară. Ministrul Sănătății: ”Dacă își făceau treaba, nu eram aici”

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că Spitalul Județean de Urgență Deva va fi condus de medici militari pentru o perioadă de 3-4 săptămâni. 

În timpul vizitei sale de miercuri, la Deva, ministrul a precizat că tot personalul spitalului va fi testat pentru coronavirus, iar cei care vor lucra în continuare în unitatea medicală vor fi cazați la hotel, nu vor mai putea să meargă acasă de la serviciu.

Nelu Tătaru a mai spus că nu erau respectate procedurile în cadrul spitalului.

Întrebat dacă Direcția de Sănătate Publică nu și-a făcut treaba, ministrul a replicat: „Nu pot să spun că cineva și-a făcut treaba. Altfel, nu eram eu aici”.

Sunt probleme mari la spitalul județean din județul vecin, aflat în carantină de la sfârșitul lunii martie, după ce mai mulți medici și pacienți au fost depistați cu coronavirus.

Managerul a fost schimbat iar manaterul interimar, numit în urmă cu o săptămână, a demisionat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax