Connect with us
Publicitate

CUGIR

Spitalul Orășenesc Cugir a intrat în carantină. Vizitatorii nu mai au acces în unitatea medicală

Publicat

Spitalul Orășenesc din Cugir a intrat în carantină, în contextul răspândirii coronavirsului (Covid-19) în Europa, ca măsură preventivă menită să-i protejeze pe pacienții internați.

Mai exact, pentru a proteja pacienții internați de contactul cu persoanele din afara unității medicale, la nivelul insituției s-a luat această decizie. În consecință, vizitatorii și rudele persoanelor internate nu mai pot intra în unitatea medicală, pe timpul carantinei.

Citește și DSP Alba: 116 persoane izloate la domiciliu. Sunt monitorizați de două ori pe zi. Nici un caz suspect de Covid-19

Cei care vor să intre în spital sunt avertizați printr-un anunț, afișat pe unul dintre gardurile instituției de către conducerea unității medicale:

„În contextul epidemiologic actual de creștere a numărului de infecții respiratorii acute și a intensificării activității gripale, la nivelul Spitalului Orășenesc Cugir se iau următoarele măsuri: interzicerea accesului vizitatorilor în toate secțiile Spitalului”.

În cadrul unității medicale vor funcționa doar ambulatoriul și camera de gardă a spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax