Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii clubului Revolution Academy din Alba Iulia s-au antrenat alături de vedeta Exatlon și RXF, Ion Surdu

Publicat

Sportivii clubului de kickbox, Revolution Academy din Alba Iulia au avut ocazia să se antreneze alături de mai multe ”nume grele” din lumea sportului de contact. 

Mai exact, trei sportivi ai clubului au participat la o sesiune de pregătire alături de vedeta Exatlon și campion RXF, Ion Surdu, luptatorii ”Colloseum” – Marius Munteanu și Anghel Cardos și Alexandru Marton, luptător în promoția UFT.

Geanina Dejanschi, Paul Tolas și Cătălin Bera, alături de antrenorul Alin Moldovan au particiat sâmbătă, la Satu Mare la o sesiune de pregătire alături de sportivii și prietenii clubului de lupte ”Grand MMA”, unde antrenor principal este Bogdan Tartan.

Cei trei sportivi din Alba Iulia au avut șansa să învețe diferite tehnici de la unii dintre cei mai buni luptători din România.

Momentan sportul de contact din România stă în stand-by din cauza pandemiei de coronavirus. Pe viitor, dacă situația se va îmbunătăți, sportivii clubului își propun să participe la cât mai multe competiții naționale, dar și internaționale.

De asemenea, sunt șanse foarte mari că unii dintre practicanții de kickbox ai clubului să facă cât de curând marele pas spre profesioniști.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Incursiune în lumea kickbox-ului din Alba Iulia. Ce înseamnă sportul de contact pentru tinerii de la Revolution Academy

Mai mult, timp de o lună, de pe 1 iulie și până pe 1 august, antrenamentele de kickbox destinate copiilor între 7 și 14 ani sunt gratuite, la cursurile de la ora 13.00, transmite Alin Moldovan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax