Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, pe podium la Campionatul Național de Judo

Publicat

CS Unirea Alba Iulia continuă performanțele extraordinare la judo. Alexandru Sibișan a devenit, în weekendul trecut, campion național, în vreme ce Laura Bogdan a câștigat titlul de vicecampion național.

În 6 și 7 aprilie, la Arad, s-a desfășurat Campionatul Național Individual de Seniori la care au participat cei mai buni sportivi din țară.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme.

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj-Napoca), a obținut medalia de argint la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Bogdan Laura este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica). Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de instructorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax